Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogometni centar Stenjevec

Nogometna akademija Šimić u nedjelju poziva djecu na nogomet

djeca nogomet
Večernji list
10.06.2011.
u 09:58

Nogometna akademija Šimić organizira u nedjelju 12. listopada od 9 do 15 sati na terenima Nogometnog centra Stenjevec (ulica Hrvatskih branitelja 10) druženje za djevojčice i dječake od 4 do 12 godina

Pod vodstvom Darija Šimića i njegovih kolega reprezentativaca na terenima u Stenjevcu dječaci i djevojčice moći će igrati nogomet. Cilj Nogometne akademije Šimić je predstaviti projekt “Nogomet za sve” putem kojega se djeci slabijeg imovinskog stanja omogućuje besplatno članstvo, odnosno mogućnost da besplatno treniraju na novim terenima uz vrhunske trenere.

Za sve dodatne informacije slobodno kontaktirajte: Ivan Juraj, mob: + 385 098 950 8528, a možete posjetiti i internetsku stranicu: www.mali-nogomet.hr. Adresa Nogometnog centra Stenjevec: Ulica Hrvatskih Branitelja 10.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije