Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finalistice: Miss sporta Hrvatske

Nogometašica Nikolina obožava crtati i izrađivati odjeću

storyeditor/2022-06-30/Natalija_Krizmanic22-0529-2.jpg
Foto: Direkcija izbora
1/3
01.07.2022.
u 23:00

Program će voditi Davor Garić, a u zabavnom programu nastupit će operna pjevačica Barbara Otman, violinistica Sasha Ciu te Minea, koja će otpjevati nekoliko svojih velikih hitova.

Večernji list predstavlja nove tri finalistice izbora za Miss sporta Hrvatske, čije će se finale održati 7. srpnja u hotelu Panorama u Prelogu. Ove godine izbor slavi 30 godina postojanja i to je najdugovječniji izbor ljepote u Hrvatskoj.

Naime, Miss sporta Hrvatske organiziran je nekoliko mjeseci prije prvog izbora Miss Hrvatske. Sportašice kreću na pripreme u Prelog 4. srpnja, gdje će uvježbavati koreografiju za tri predstavljanja, ali i talent show. Talent show je dio programa u kojem svaka sportašica u 45 sekundi predstavlja sport koji trenira.

Program će voditi Davor Garić, a u zabavnom programu nastupit će operna pjevačica Barbara Otman, violinistica Sasha Ciu te Minea, koja će otpjevati nekoliko svojih velikih hitova.

Natalija Krznarić ima 21 godinu i dolazi iz Zagreba. Do sada se bavila raznim sportovima, a najviše se zadržala u košarci. Na trećoj je godini na Kineziološkom fakultetu, na kojem se bavi raznim tjelesnim aktivnostima.

NATALIJA KRIZMANIĆ
Foto: Direkcija izbora
Nikolina Tufekčić ima 23 godine, dolazi iz Zagreba, trenira nogomet u klubu Sesvetski Kraljevec. Studira na Tekstilno-tehnološkom fakultetu te u slobodno vrijeme voli crtati i izrađivati odjeću.

Nika Brajković Kvesić ima 19 godina, dolazi iz Zagreba, trenira atletiku u klubu Mladost te je vlasnica državnog rekorda na 3000 metara u brzom hodanju u dvorani. Studentica je fizioterapije na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu. Voli putovati i isprobavati egzotičnu hranu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije