Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKA

Nogometaš zaustavio 'golaća' pa zaradio isključenje

Golać
Pixsell
08.03.2011.
u 14:33

Nesretni igrač htio je pomoći nespretnoj redarskoj službi, no nagrada mu je bila crveni karton.

Ako nogometaši to još uvijek ne znaju, odsad će svakako izbjegavati obračunavanje s uljezima na terenu! Školski im je primjer branič engleskog niželigaša Dorchester Towna Ashley Vickers koji je odnedavno vlasnik jednog od najčudnijih crvenih kartona ikad.

Tijekom susreta na travnjak je uletio "golać" odjeven u Boratov "kostim" koji je imitirajući toga filmskog lika prekinuo utakmicu protiv Havant&Waterloovilea. Razletio se po terenu, a redarska služba nikako ga nije mogla privesti. Nesretni igrač htio im je pomoći i kad mu se pružila prilika, uhvatio je "streakera", srušio ga na pod nakon čega su ga redari mogli iznijeti.

Sučevo mišljenje bilo je da se nije trebao miješati pa ga je poslao u svlačionicu unatoč pobuni svih igrača.

Ključne riječi

Komentara 1

JO
jozinho
14:50 08.03.2011.

taj \"golać\" je sigurno EU-JANEZ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije