Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNANJE U CRKVI

Nogometaš sve šokirao: Seksao sam se sa sestrom, tetkom i prijateljem

Shiva Star N'Zigou
Foto: Screenshot
17.08.2018.
u 16:45

- Potpisao sam neke unosne ugovore čime sam pomogao obitelji. Međutim, novac je donio i probleme. Otac je htio zadržati novac za sebe te je majku žrtvovao u obredu crne magije.

Shiva Star N'Zigou bivši je nogometaš koji je u karijeri između ostalih igrao za Nantes, Gueugnon, Reims, te reprezentaciju Gabona, a karijeru je završio 2016.

Danas 34-godišnjak pričao je o svojim počecima u lokalnoj crkvi.

- Lagao sam da imam pet godina manje kako bih se lakše probio u više kategorije te tako izbjegao konkurenciju. Potpisao sam neke unosne ugovore čime sam pomogao obitelji. Međutim, novac je donio i probleme. Otac je htio zadržati novac za sebe te je majku žrtvovao u obredu crne magije - rekao je N'Zigou pa sve šokirao priznanjem:

- U to sam vrijeme imao seksualne odnose s tetkom, zatim i rođenom sestrom, a na kraju i s bliskim prijateljem. Nakon toga sam ušao u vezu s drugim muškarcem. Molim vas za oproštaj.

>> Pogledajte i video poznatih Hrvata koji javno svjedoče vjeru

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Django
Django
19:09 17.08.2018.

Bilo bi pristojno napisati i o kakvoj je crkvi riječ jer se inače provociraju ovakvi komentari, i to namjerno. Naime, katolička crkva to sigurno nije, a nije ni pravoslavna. Radi se vjerojatno o nekoj sekti u kojoj je javna ispovijed obveza, pa me to podsjeća na scientologiju.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
17:14 17.08.2018.

Dobrosave jes to ti ?

ST
Starotopoljanin
18:15 17.08.2018.

E ante a sa kim ti opcis konju jedan,sigurno sa svojim partijasima dalmatinskim.zasto vrijedas medugorje i oproste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije