Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUZAFER EJUPI

Slaven Belupo objavio fotografiju ozljeda svog nogometaša: 'Toliko o 'lakšim' ozljedama'

Muzafer Ejupi
27.09.2019.
u 13:12

Muzafer Ejupi je u Hrvatskoj od 2015. godine. U Koprivnicu ga je tada iz tajlandske lige doveo Ante Čačić, a između dvije epizode u Slaven Belupu igrao je i u Osijeku

Vijest da je Muzafer Ejupi, igrač Slaven Belupa, završio u pritvoru zajedno s još jednom osobom zbog fizičkog napada koji se dogodio u centru Koprivnice u četvrtak je šokirala cijeli grad i hrvatsku sportsku javnost. 

Policija je prvo izdala šturo priopćenje, a nakon provedene istrage obratili su se javnosti s proširenom verzijom. Do tuče zbog parkinga je došlo nakon što je 53-godišnjak metalnom šipkom napao Slavenovog napadača. 

Priopćenje policije prenosimo u cijelosti. 

- Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica provodili su kriminalističko istraživanje nad 32 i 31-godišnjem državljaninu Sjeverne Makedonije na okolnosti fizičkog sukoba u Koprivnici.

Poduzetim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je u srijedu, 25. rujna, oko 19.40 sati u Koprivnici u Ulici Antuna Nemčića na parkiralištu nakon verbalnog sukoba, 53–godišnjak s koprivničkog područja metalnom šipkom udario u predjelu glave 31 – godišnjeg državljana Sjeverne Makedonije, a potom zadao nekoliko udaraca šipkom po tijelu osumnjičenom 32 – godišnjaku. Postupajući u nužnoj obrani osumnjičeni 32–godišnjak je uzeo metalnu šipku od 53–godišnjaka te mu zadao udarce po glavi i tijelu. U fizičkom sukobu teške tjelesne ozljede zadobio je 53–godišnjak, dok su 31 i 32–godišnjak lakše ozlijeđeni.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dijela teške tjelesne ozljede protiv osumnjičenog 32–godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku, dok se na okolnosti događaja provodi daljnje kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom - zaključuje policija. 

Oglasili su se iz Ejupijevog kluba Slaven Belupa koji je danas objavio fotografiju svog nogometaša na kojoj se mogu vidjeti stravične ozljede. 

- Naš igrač Muzafer Ejupi nalazi se na kućnoj njezi, u svom domu u Koprivnici te se oporavlja od teškog fizičkog napada i pretrpljenih “lakših fizičkih ozljeda” koje je doživio prije dva dana. O kakvim “lakšim” ozljedama se radi možemo vidjeti na priloženim fotografijama. Muzi želimo brz oporavak sa što manje posljedica i što brži povratak u našu svlačionicu i na ‘zelene travnjake’ kako bismo zajedno ostvarivali što bolje rezultate. Također, željeli bismo ovim putem apelirati na sve hrvatske medije da objektivno i, prije svega, odgovorno informiraju javnost.

Ne samo u ovom slučaju Muzafera Ejupija, već u svim slučajevima općenito kada se u javnost izlazi s nedovoljno provjerenim informacijama. Nakon jučerašnjeg neopravdanog medijskog linča mogli smo pročitati izrazito ružne komentare na račun našeg igrača koje su čitali, kako njegova obitelj, prijatelji i poznanici, tako i on sam nakon doživljenog teškog napada. Razumijemo da je medijima u današnje vrijeme zanimljivija vijest o “poznatom nogometašu”, nego o “običnoj osobi s ulice”, ali ne razumijemo žutilo i okrivljavanje bilo kojeg pojedinca prije ijedne službene informacije i prije nego što je istraga dovršena. Konstantno stvaranje negativne klime i generaliziranje o “umišljenim nogometašima”, “nepotrebnim stranim državljanima u Hrvatskoj” i mnogih drugih te vrste, nije korektno prema nikome, naprotiv!

Muzafer Ejupi je u Hrvatskoj od 2015. godine. U Koprivnicu ga je tada iz tajlandske lige doveo Ante Čačić, a između dvije epizode u Slaven Belupu igrao je i u Osijeku. 

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski nogometaši

Ključne riječi

Komentara 15

KO
komunikolog
13:46 27.09.2019.

Kako to da ne piše tko je 53-godišnjak?

SN
Samo naprijed
14:55 27.09.2019.

Tipično za medij, prodaju nam neprovjerene vijesti.

CF
cicipici_Fr
14:20 27.09.2019.

Ovo je stvarno prava sramota i jad od novina, pogledajte jucerasnji clanak i usporedite ga sa ovim danasnjim; jucer je Ejupi ispao nasilnik i neodgovorni nogometas kojeg bi njegov klub trebao suspendirati (neki citatelji su ga, u svojim komentarima, vecc i deportirali) a danas nam objasnjavaju kako je jucerasnji nasilnik ( nasilnici, jer su bili dvojica) u stvari zrtve a jucerasnja zrtva je u stvari nasilnik koji je metalnom sipkom napao i "lakse" ozlijedio 'jucerasnje nasilnike". Kada ce vec jednom poceti raditi i ozbiljno shvacati svoj novinarski posao, umjesto sto samo prepisu i prenesu vijesti bez da su nesto provjerili. I onda se oni nazivaju "novinarima" i jos su i placeni za te napisane gluposti. Da ima imalo svijesti i profesionalnog ponosa, gospodin R.Mihaljevic (autor jucernjasnjeg clanka) je mogao/trebao napisati novi clanak i pojasniti situaciju i eventualno se "ispricati" jucerasnjim zrtvama i citateljima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije