Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zao komentar

Nogometaš savršeno odgovorio manekenki koja ga je ponizila na temelju izgleda

Krepin Diatta
Foto: instagram.com/krepindiatta
1/4
28.06.2019.
u 14:49

Napisala je ta djevojka na svom profilu na Twitteru da se za Diattu ne bi udala čak niti kada bi joj netko ponudio 50 milijuna dolara jer izgleda poput žabe

Krepin Diatta, 20-godišnji senegalski nogometaš, možda nije najljepši muškarac na svijetu, ali sigurno nije na drugima da ga na temelju izgleda vrijeđaju i ponižavaju.

A afrička manekenka skrivena iza nadimka Pretty Nora (Lijepa Nora) doista si je dopustila puno i previše, da uz nekoliko ružnih riječi dečka bespotrebno povrijedi.

Napisala je ta djevojka na svom profilu na Twitteru da se za Diattu ne bi udala čak niti kada bi joj netko ponudio 50 milijuna dolara jer izgleda kao žaba, a na zao komentar ju je potaknula fotografija na kojoj je vidjela nogometaša Club Bruggea u društvu svoje djevojke.

Njezine su riječi osudili brojni korisnici te društvene mreže, a uskoro se oglasio i sam Diatta. Premda ga je komentar zasigurno zabolio, njegov odgovor afričkoj manekenki bio je savršen: 

- Žao mi je što vidim da se moja afrička braća sa mnom izruguju, da rasizam stiže iz moga doma. Radim u korist našeg lijepog i voljenog kontinenta, a zauzvrat dobivam uvrede. Trebam vašu podršku, a ne grube riječi. Bog mi daje snagu, a što se tiče mog fizičkog izgleda, ponosan sam takav kakav jesam - odgovorio je Diatta.

Afrička manekenka je u međuvremenu obrisala sporan tvit, ali se i ispričala. U četvrtak je objavila novi status u kojem je kazala da se samo šalila, da nije željela ispasti nepristojna, a Diattu je, baš kao i svoje pratitelje, zamolila za oprost.

Komentara 15

CA
Cafa
15:28 28.06.2019.

Eto ružan čovjek je sretan takav kakav je, i svaka mu čast, a ova "ljepotica" nikad nije zadovoljna sama sa sobom pa bi htjela da su i drugi tako nesigurni. Ona čak ne želi ni biti crnkinja...

Avatar Django
Django
17:46 28.06.2019.

Evo do kojeg apsurda smo došli. Crnkinja izvrijeđa crnca, a ovaj viče da je to rasizam. Bolesno.

T1
t111
15:21 28.06.2019.

Lijepa Nora? Lijepa? Danas svaka zena moze biti lijepa uz sminku, a njoj niti to ne uspijeva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije