Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trenutak ludila

Nogometaš s prijateljem masturbirao tijekom noćnog izlaska: 'On je pošten mladić'

Gavin Whyte
Foto: YouTube/Screenshot/EFL
15.01.2019.
u 13:15

Whyte je za Oxford United potpisao u srpnju prošle godine stigavši iz Crusadersa

Nogometni reprezentativac Sjeverne Irske Gavin Whyte (22) našao se pod policijskom istragom nakon što je snimljen kako u alkoholiziranom stanju masturbira na ulici prilikom noćnog izlaska.

S njim u društvu bio je i njegov prijatelj koji se također zabavljao na isti način pa je i protiv njega pokrenuta istraga. Obojici sad prijeti do šest mjeseci zatvora i 5000 funta kazne.

U njegovu klubu, engleskom trećeligašu Oxford Unitedu, šokirani su, baš kao i u reprezentaciji Sjeverne Irske.

"Gavin je miran i pošten mladić. Ovo ponašanje nespojivo mi je s njegovim karakterom. Sasvim je jasno da je previše popio, ali to nije nikakvo opravdanje. Njegovo je ponašanje pogrešno i klub će reagirati", kazao je trener Oxford Uniteda Karl Robinson dodavši: "Gavin je shrvan zbog svega. On je divan mladić i nadam se kako će mu navijači oprostiti ovaj trenutak ludila."

Reagirao je i izbornik sjevernoirske reprezentacije Michael O'Neill.

"Gavinove radnje su neprihvatljive i daleko su ispod standarda koje očekujemo od reprezentativaca Sjeverne Irske."

Whyte je za Oxford United potpisao u srpnju prošle godine stigavši iz Crusadersa. Dva mjeseca poslije mladi napadač debitirao je  za reprezentaciju u susretu protiv Izraela u kojem je postigao pogodak 108 sekundi nakon što je ušao u igru.

>> Pogledajte kako se Domagoj Vida odmara od nogometa

Ključne riječi

Komentara 2

AI
airbender
14:12 15.01.2019.

eto, odes sa prijateljem u mracnu ulicu da si cistite pistolje skupa, i samo tako odjednom nastradas, tu neke kazne i prijave, klub ce reagirati, moras izjaviti da si shrvan i ne znam sto... bezveze maltretiraju ljude za glupost. pa decko ima 22 godine, tko ce mu polirati palicu sada ako ne best frend?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije