Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAŠA MUS

Nogometaš koji je 'pao' u aferi Offside, osuđen i za namještanje u Hong Kongu

Saša Mus
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
13.12.2014.
u 16:28

Mus je nakon uhićenja u siječnju priznao da nije igrao najbolje što zna. Dodao je i da mu prijete te zatražio zaštitu za sebe i obitelj, piše South China Morning Post.

Saša Mus (28), nogometaš koji je zbog namještanja osuđen na osam mjeseci zatvora u aferi Offside, zbog istog je razloga "pao" i u Hong Kongu . Mus (na fotografiji prvi slijeva) je proglašen krivim za namještanje utakmica kluba Happy Valley. Presuda će biti poznata u ponedjeljak.

Sporna utakmica s Royal Southernom odigrana je prošle sezone u hongkonškoj ligi, a Mus je nakon uhićenja u siječnju priznao da nije igrao najbolje što zna. Dodao je i da mu prijete te zatražio zaštitu za sebe i obitelj, piše South China Morning Post.

Svjedok na suđenju je naveo da je u poluvremenu utakmice vidio Musa kako razgovara s dvojicom ljudi iz kluba umjesto da u svlačionici sluša trenerove naredbe. Dodao je da je Happy Valley u prvom poluvremenu vodio, ali da je obrana u nastavku bila vidno slabija, primila četiri gola i utakmica je završila 4:2.

Mus je 2011. u aferi Offside osuđen na osam mjeseci zatvora te je morao vratiti 10.000 eura jer je namještao utakmice dok je igrao za Croatiju Sesvete. Nakon toga je otišao igrati u Kinu budući da mu je suspenzija vrijedila samo na teritoriju Hrvatske.

>> Pamić: Istra nije namještala, a za Lokomotivu i suce ne mogu garantirati

Komentara 1

DU
Deleted user
20:25 13.12.2014.

mozda tamo dobije dozivotnu.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije