Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravičan prizor

Divljački je isprebijao suca, hitnu pomoć se čekalo 50 minuta

Foto: screenshot
19.12.2018.
u 21:51

Napad je isprovociralo isključenje u posljednjim minutama utakmice

Niželigaški argentinski sudac Gabriel Cortínez ostao je bez svijesti nakon što ga je tijekom vikenda nogometaš Luis Angel Maciel dvaput divljački opalio šakom u glavu. Povod tom brutalnom napadu bilo je isključenje, a zaprepastio je i podatak da se na dolazak hitne pomoći čekalo pedesetak minuta.

UPOZORAVAMO VAS NA UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ!

Igrale su se posljednje minute dvoboja Mitera de Posadas i Sportinga de Santo Pipa, domaćini su vodili 3:1, kada je Gabriel Cortínez izvadio drugi žuti karton i pokazao ga Matíasu Benítezu

Luis Angel Maciel tada je odlučio šakama potražiti pravdu za suigrača, koja ga je naposljetku odvela u policijsku postaju.

UPOZORAVAMO VAS NA UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ!

U međuvremenu je pušten na slobodu, ali od kaznene prijave neće pobjeći.

- Izvadio sam štopericu, ali je to bilo posljednje čega se sjećam. Primio sam udarac kojim sam uspavan i zbog svega se osjećam nevjerojatno tužno - kazao je Cortinez, kojemu su do dolaska liječničke ekipe pomagali klupski doktori.

>>> Pogledajte kako je sudac zabio pogodak

 

Komentara 7

TE
Testera
21:19 20.12.2018.

Katastrofalno suđenje.

QU
quovadis
18:02 20.12.2018.

Da je bolje sudio ovo mu se nebi dogodilo.

Avatar KIopp
KIopp
15:55 20.12.2018.

A zašto nemate snimku baš kako ga mlati? Mislim, helouu!? 21. stoljeće je, svi imamo mobitele, zar nitko nije snimio to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije