Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TO MU NIJE TREBALO

Slavni nogometaš ne može smisliti Niku Kovača, sada se ponio nisko prema njemu!

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
07.06.2019.
u 10:34

Brazilac Rafinha u objavi na Instagramu zahvalio je svim trenerima koji su ga vodili u Europi, u Schalkeu, Genoi i Bayernu, no bivšeg hrvatskog izbornika nije spomenuo.

Brazilac Rafinha (33) nakon osam godina u Bayernu oprostio se od bavarskog kluba, a pri tome je "bocnuo" trenera Niku Kovača.

Naime, Brazilac je u objavi na Instagramu zahvalio svim trenerima koji su ga vodili u Europi, u Schalkeu, Genoi i Bayernu, no bivšeg hrvatskog izbornika nije spomenuo. 

Rafinha je napisao "hvala Njemačkoj i svim trenerima, igračima i menadžerima na ovih 13 godina" te naveo sljedeća trenerska imena: Ralf Rangnick, Mirko Slomka, Fred Rutten, Felix Magath, Gian Piero Gasperini, Davide Ballardini, Jupp Heynckes, Pep Guardiola i Carlo Ancelotti. Kovača nema.

Podsjećamo, Rafinha je pred kraj sezone kritizirao Kovača zbog odnosa.

– Trener u posljednje vrijeme nema dobar odnos sa mnom. Dajem sve od sebe na treningu, ali nema učinka. Teško mi je motivirati se u takvoj situaciji – rekao je tada Brazilac.

Njemački mediji pišu da će novi klub Rafinha vratiti u rodnu zemlju i da će njegov novi klub biti brazilski Flamengo.

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
11:00 07.06.2019.

Ja sam lud što uopće i kliknem na ovakve naslove. Bravo čestitam, novinar si

Avatar xvalentinox
xvalentinox
12:05 07.06.2019.

rafinha je u bayernu bio igrac za slucaj da se neko povrijedi,nikad nije bio standardni igrac niti nema tu kvalitetu da bi trebao biti.a to da je slavan moze napisati samo vecernji yu.

Avatar Hrvoje@Olujić
Hrvoje@Olujić
13:50 07.06.2019.

a po čemu je taj slavan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije