Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doping-afera
Povratak na članak

Nobilo: Blefirali su pa obustavili postupak protiv nevinog Goleca

Da me tenisačica Šarapova nazvala, možda bi i ona prošla bolje...

Komentari 5

LI
lipnjak
13:32 20.05.2017.

Obranio Blaskica na temelju laznih dokumenata kojima je nevinom covjeku uvalio robiju.Svaka cast.Isto tako na temelju laznih iskaza osudise Artukovica.Nema sta cudo od odcjetnika.Da ne zaboravim samaranje djece na ulici.

VL
Avatar bujica
bujica
16:06 20.05.2017.

Jeli se to Kobilo reklamira,ma bravo Ante!

VL
PS
psyhotic
08:48 21.05.2017.

Koji hvalospjev Antu Udbilu.

VL
BE
BeroII
15:53 20.05.2017.

Da li se to radi o onome odvjetniku čiji je branjenik , Blaškić odležao sedam osam godina i to temeljem lažnih dokaza ?Jeli to onaj javni tužitelj koji je "fabricirao" lažne dokaze u postupku protiv Artukovića, samo kako bi se dopao partiji te na tome sagradio nezasluženu karijeru ? Da li je to onaj odvjetnik koji je rukama i nogama, a najviše lažima, branio udbine ubojice? Sreća, u njemačkoj UDBA nema toliko utjecaja na pravdu, pa sada njegovi branjenici služe zasluženu doživotnu robiju. Očito je Shvatio kako mu je karijera "političkih" procesa u Hrvatskoj gotova zauvijek, pa se pokušava "prebaciti na sportske sporove i sportaše. Ali, sreća oni su čuli za njegove "uspjehe " pa je gotovo sa njim.

VL
MI
misho32
16:37 20.05.2017.

nevjerojatno što nam se podvaljuje ,evo udbo masonerija preko Vl od ovog kriminalca stvara pravnoga eksperte ,. taj jadni novinar čak navodi i suđenje Artukoviću kao uspjeh Nobila. nema pravne države dok Nobile vedre i oblače hrvatskim pravosuđem

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.