Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
roland garros

Njirić se plasirala u 3. kolo

Silvija Njirić
AFP
31.05.2010.
u 17:41

Hrvatska 16-godišnja tenisačica Silvia Njirić uspješno je preskočila i drugu prepreku Roland Garrosa u konkurenciji juniorki, pobjedom nad Ruskinjom Darijom Gavrilovom 6-7(7), 7-5, 6-3.

Nakon pobjede nad Poljakinjom Paulom Kaniom u 1. kolu (7-6(4), 6-3), Njirić je u neizvjesnom meču koji je trajao dva sata i 17 minuta uspjela savladati i favoriziranu Gavrilovu, sedmu nositeljicu turnira.

Jedina hrvatska predstavnica u konkurenciji juniorki na drugom Grand Slam turniru sezone oduzimala je protivničin servis u čak osam navrata, dok je svoj početni udarac gubila pet puta.

U trećem kolu hrvatska će tenisačica snage odmjeriti s Francuskinjom Amandine Hesse.

Roland Garros, juniroke, 2. kolo:

Njirić – Gavrilova (7) 6-7(7), 7-5, 6-3

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije