Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Felix Magath

Njemački trener ima želju voditi vatrene i hvali Niku Kovača

'Wolfsburg\'s head coach Felix Magath reacts prior to the German first division Bundesliga football match FC Schalke 04 vs VfL Wolfsburg in Gelsenkirchen, western Germany on October 6. AFP PHOTO / PAT
Foto: 'PATRIK STOLLARZ'
1/3
29.03.2018.
u 14:40

Lani je zajedno s našim Zvonimirom Soldom, koji mu je bio pomoćnik, dobio otkaz u kineskom Shandong Lunengu

Njemački trener Felix Magath (64) osvojio je s Bayernom dvije dvostruke krune, a Wolfsburg je vodio do jedinog naslova u  njemačkoj ligi. Lani je zajedno s našim Zvonimirom Soldom, koji mu je bio pomoćnik, dobio otkaz u kineskom Shandong Lunengu.

Gostujući na njemačkoj ARD televiziji Magath je nakon utakmice Njemačka - Španjolska (1:1) izjavio kako bi vrlo rado vodio Hrvatsku. Voditelj emisije pitao je trenera koju bi selekciju vodio na SP-u u Rusiji, a da to nije njemačka reprezentacija.

- Nisam od onih trenera koji bi vodio Španjolsku ili Brazil. Kada bih mogao birati, preuzeo bih Hrvatsku koja ima odlične igrače i potencijal - istaknuo je Felix Magath i dodao:

- Niko Kovač sjajno radi u Eintrachtu. Odlično je složio momčad, a njegova momčad igra jako dobro ove sezone.

Komentara 6

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
14:50 29.03.2018.

Felixe bre, daj pomogni nama srbima ili slovencima što pratimo svetska prvenstva uz tv ekrane, pusti Hrvate vidiš da im dobro ide!

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
15:41 29.03.2018.

🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷još nije niti počelo sp,a vi gnjide ste našli novog izbornika!Hrvatska iznad svih!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Avatar kenj@c
kenj@c
15:44 29.03.2018.

Sada kad imamo širinu i pogotovo trenera koji je hoće bez milosti i koristit, e sad će novinari kopati i kopati i kopati samo da nešto nađu protiv njega. Točan prijevod magathovih riječi, koji je tražio nešto u smislu grčke i rehhagela,znači " eh, nemam pojma tko bi to mogao biti, možda hrvatska". Da nije kovača valjda nebi se ni sjetio hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije