Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tu već 14 godina

Njemački savez 4. prosinca odlučuje o sudbini izbornika Joachima Löwa

Joachim Löw
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
23.11.2020.
u 22:36

Vodstvo DFB-a je dalo Löwu, koji je izbornik Elfa zadnjih 14 godina, nekoliko dana da pripremi argumente za svoj ostanak na toj funkciji

Vodstvo Njemačkog nogometnog saveza sastat će se 4. prosinca i tada će se razgovarati o sudbini njemačkog izbornika Joachima Löwa koji je tema medijskih nagađanja nakon prošlotjednog poraza od Španjolske u Ligi nacija (0:6). 

Vodstvo DFB-a je dalo Löwu, koji je izbornik Elfa zadnjih 14 godina, nekoliko dana da pripremi argumente za svoj ostanak na toj funkciji, no mediji nagađaju da mu je zapravo ostavljen prostor da sam pripremi ostavku.

Njemački mediji danima nagađaju o tome tko bi ga mogao naslijediti na mjestu izbornika i preuzeti pripremu repreznetacije za Euro 2020. koji je prebačen na ljeto 2021. i na kojem Mannschaft igra u skupini s Francuskom, Portugalom i Mađarskom. 

Najčešće spominjana imena su trener Liverpoola Jürgen Klopp (Liverpool), Hansi Flick (Bayern Munich), Thomas Tuchel (Paris SG), Ralf Rangnick (RB Leipzig) ili sadašnji trener mlade njemačke reprezentacije Stefan Kuntz.

Nakon što je Njemačka eliminirana u prvom krugu svjetskog prtvenstva u Rusiji 2018. Löw je uspio uvjeriti DFB da je on idealan trener za voditi momčad na novim temeljima.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar majkuvam
majkuvam
23:32 23.11.2020.

DFB će ga izgleda tek nogirati kada izgube dvocifreno.Izgubiti 0-6 protiv Španjolske je sasvim normalan rezultat,pitajte Dalića...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije