Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemački mediji priznali da je jedanaesterac za Werder bio sumnjiv

Njemački mediji: Okrutna Haugeova odluka

30.08.2007.
u 18:39

Dan nakon susreta njemački mediji slavili su uspjeh Werdera u Zagrebu i ulazak u Ligu prvaka. Izuzev izvjestitelja Welta, koji je napisao da je prvi jedanaesterac bio potpuno ispravan, ostali su odluku Norvežanina Haugea ocijenili vrlo sumnjivom.

Sport Bild piše da je Vukojević držao Almeidu i prekasno ga pustio. - Portugalac se teatralno bacio i Diego je dosuđeni jedanaesterac pretvorio u vodstvo Werdera.

Istog je mišljenja i izvjestitelj portala Goal.com iz Njemačke: - Nakon samo 12 minuta sudac Hauge se vrlo lako odlučio za jedanaesterac u korist Werdera i usmjerio utakmicu u potpuno drugom pravcu. Bilo je kontakta između Vukojevića i Almeide, ali bila je to okrutna odluka. Portugalac je vrlo lako pao.

Što se igre tiče, Nijemci ističu da je Werder opasno visio nakon 1:1 i da ga je vratar Wiese spasio od izjednačenja ukupnog omjera. Dinamo je nakon agresivnog starta ostao bez snage u nastavku, smatraju Nijemci, a ozračje u Maksimiru opisali su fanatičnim.

"Werder ostao hladan u paklenom kotlu (Hexellkessel) Zagreba" naslov je izvještaja u Weltu koji u posebnoj analizi ističe da unatoč ulasku u Ligu prvaka Werder treba novu krv.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije