Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči puta u Rusiju

Njemački izbornik otpisao igrača od 90 milijuna eura

Leroy Sane
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
Autori: Drago Hudika, Hina
04.06.2018.
u 13:33

Vezni igrač Manchester Cityja 22-godišnji Sane, vrijedan 90 milijuna eura po Transfermarktu, odigrao je sjajnu sezonu. No to nije bilo dovoljno da dobije povjerenje izbornika Löwa

Njemački izbornik Joachim Löw objavio je u ponedjeljak konačan popis od 23 igrača za SP u Rusiji na kojemu je ipak vratar Manuel Neuer, ali ne i lijevo krilo Leroy Sane. 

Vezni igrač Manchester Cityja 22-godišnji Sane, vrijedan 90 milijuna eura po Transfermarktu, odigrao je sjajnu sezonu. No to nije bilo dovoljno da dobije povjerenje izbornika Löwa.

Leroy Sane
1/7

Neuer je uspio ući u momčad iako je u zadnjih devet mjeseci skupio tek jedan nastup, u subotu u utakmici s Austrijom. Napadač Manchester Cityja Sane nije upao u momčad, a otpali su i vratar Bernd Leno, napadač Nils Petersen i branič Jonathan Tah. 

Svjetski prvaci Nijemci pripremat će u talijanskim Alpama, u petak igraju zadnju pripremnu utakmicu sa Saudijskom Arabijom u Leverkusenu. Njemačka je u skupini F sa Švedskom, Meksikom i Južnom Korejom. 

Njemački sastav,
vratari: Manuel Neuer (Bayern München), Marc-Andre ter Stegen (Barcelona), Kevin Trapp (Paris St Germain).
braniči: Jerome Boateng (Bayern Munich), Matthias Günter (Borussia Moenchengladbach), Jonas Hector (Cologne), Mats Hummels (Bayern Munich), Joshua Kimmich (Bayern Munich), Marvin Plattenhardt (Hertha Berlin), Antonio Rüdiger (Chelsea), Niklas Süle (Bayern Munich).
vezni igrači: Julian Brandt (Bayer Leverkusen), Julian Draxler (Paris St Germain), Leon Goretzka (Schalke 04), Ilkay Gündogan (Manchester City), Sami Khedira (Juventus), Toni Kroos (Real Madrid), Thomas Mueller (Bayern Munich), Marco Reus (Borussia Dortmund), Sebastian Rudy (Bayern Munich), Mesut Özil (Arsenal).
napadači: Mario Gomez (VfB Stuttgart), Timo Werner (RB Leipzig).

Komentara 5

ME
Menjik
14:33 04.06.2018.

sta je sada, napadac ili vezni igrac? facebook grupe kvalitetnije članke pisu nego vi. uostalom, sta je on do sada ostvario da vrijedi 90 milja? cijene igraca su toliko prenapuhane da to vise nije normalno.

RM
ruzica_mario
17:04 04.06.2018.

sane ionako nije nijemac

DU
Deleted user
15:58 04.06.2018.

steta sto nije poveo kariusa umjesto neuera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije