Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDU KUĆI

Njemački izbornik i jedan od tragičara brutalno iskreni nakon debakla

Njemačka
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
27.06.2018.
u 20:00

- Ovo je totalni šok za nas. U svlačionici je mrtva tišina i nitko ne može objasniti zašto je završilo ovako kako je završilo - rekao je Löw

Njemačka je doživjela potpuni debakl u Rusiji. Svjetski prvaci idu kući već nakon prvog kruga. Od Svjetskog prvenstva oprostili su se porazom 0:2 od Južne Koreje.

Izbornik Elfa Joachim Löw preuzeo je odgovornost.

- Ovo je totalni šok za nas. U svlačionici je mrtva tišina i nitko ne može objasniti zašto je završilo ovako kako je završilo - rekao je Löw pa dodao:

Njemačka
1/12

- Ovo je ogromno razočaranje koje moramo prihvatiti. Nismo zaslužili proći dalje.

Iz Njemačkog saveza su ranije poručili da Löw ostaje izbornik i u slučaju neuspjeha.

- Prerano mi je na to odgovoriti. Razočaranje je duboko u meni. Prvi sam koji treba samog sebe preispitati. No, prvo trebam prespavati jednu noć.

Jedan od tragičara bio je Mats Hummels koji je promašio tri dobre prilike.

- Ključ je bio poraz od Meksika, nismo uspjeli to popraviti, spasili smo se protiv Švedske i ispuhali. Vidite da se na ovom prvenstvu samo Engleska i Belgija ne muče. No, sami smo si krivi jer igramo loše. Zadnji dobar meč odigrali smo u listopadu 2017. godine - rekao je Hummels.

Komentara 23

DU
Deleted user
20:19 27.06.2018.

Ne muči se ni Hrvatska ali kako to prevaliti preko usta.

DU
Deleted user
20:33 27.06.2018.

MIslim kako je Švabo zaboravio svoje egzekutore iz 1998 . Ni mi se ne mučimo, štoviše, s B reprezentacijom pobjeđujemo. Zanima me što misle autohtone Švabe kao Boateng, Özil, Khadeira, Rüdiger, Gündoğan...

KV
kvatrić
20:45 27.06.2018.

Neka je ta nakarada propala. Ovo zvjerište sastavljeno od crnaca i ISIL-ovaca ionako odavno nije njemačka reprezentacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije