Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kup konfederacija
Povratak na članak

Kako je Elf osvojio naslov: Löw uveo revolucionaran način vođenja momčadi

Na papiru reprezentacija koju već jedanaest godina uspješno vodi Joachim Löw, nekadašnji pomoćnik Jürgena Klinsmanna, nije slovila za favorita budući da nije došla u najjačem sastavu

Komentari 1

SS
sokac sa drave
10:55 19.07.2017.

Talent je samo 10% garant uspjeha onih 90% posto su red,rad ,podredjenje konacnom cilju.Njemci se povode leitmotivom svojih cuvenih mozgova cije naukovanje je i danas trazeno.Johan Wolgang von Goethe je rekao:Ja neznam sve ali sam mnogo toga svjestan.Ja znam jako puno toga ali zelim znati sve.Covjek je uspjesno zavrsio medicinu,filozofiju,psihologiju,teologiju,fiziku i matematiku govorio perfektno latinski talijanski spanjolski francuski starogrcki i jos pokoji jezik.Nije rekao da mu je to dovoljno nego je i dalje ucio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.