Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA SP

BiH u sudačkoj nadoknadi primila gol od Grčke, Belgija razbila Estoniju

Grčka - BiH
Foto: Reuters
1/13
13.11.2016.
u 21:08

U nervoznoj utakmici s dva crvena kartona Grčka je izjednačila u petoj minuti sudačke nadokande golom Tzavellasa (90+5).

U kvalifikacijama za nogometno Svjetsko prvenstvo 2018. u nedjelju je u skupini H Belgija svladala Estoniju sa 8-1, te je zadržala stopostotan učinak.

Sve je bilo riješeno već nakon 25 minuta jer je Belgija vodila sa 3-0. Trostruki strijelac za Belgiju bio je Dries Mertens, dva je zabio Romelu Lukaku, a po jedan su dodali Meunier, Eden Hazard i Carrasco.

 U istoj skupini Bosna i Hercegovina je bila blizu pobjede u gostima kod Grčke. Gosti su poveli u 32. minuti. Pjanić je izveo slobodni udarac, a lopta se od stative odbila u vratara Karnezisa i završila u mreži. U nervoznoj utakmici s dva crvena kartona Grčka je izjednačila u petoj minuti sudačke nadokande golom Tzavellasa (90+5).

 U skupini A Nizozemska je u gostima dobila Luksemburg sa 3-1, te se je bodovno izjednačila sa Švedskom, obje momčadi imaju po 7 bodova. Na vrhu je Francuska sa 10 bodova, koja je u petak svladala Švedsku sa 2-1.

Nizozemska je povela golom Robbena u 36. minuti, ali Luksemburg je do kraja poluvremena iznenađujuće došao do poravnanja, a strijelac je bio Maxime Chanot u 44. minuti iz penala. Pobjedu Nizozemcima donio je Memphis Depay pogocima u 58. i 84. minuti.

U istoj skupini Bugarska je pobijedila Bjelorusiju sa 1-0 pogotkom Ivelina Popova (10).

 Švicarska je u skupini B zadržala stopostotan učinak pobijedivši Farske Otoke s 2-0 golovima Derdiyoka (27) i Lichtsteinera (83). Mađarska je na svom terenu protiv slabašne Andore slavila sa 4-0, a europski prvak Portugal pobijedio je Latviju sa 4-1 uz dva pogotka Cristiana Ronalda.

>> Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku

Skupina A 

Francuska - Švedska 2-1 (Pogba 58, Payet 65/ Forsberg 55) -  u petak

Bugarska - Bjelorusija 1-0 (Ivelin Popov 10)

Luksemburg - Nizozemska 1-3 (Maxime Chanot 44-pen/ Arjen Robben 36, Memphis Depay 58, 84)

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Skupina B 

Mađarska - Andora 4-0 (Zoltan Gera 34, Adam Lang 43, Adam Gyurcso 73, Adam Szalai 88)

Švicarska - Farski Otoci 2-0 (Eren Derdiyok 27, Stephan Lichtsteiner 83)

Portugal - Latvija 20:45

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Skupina H

Cipar - Gibraltar 3-1 ( Kostas Laifis 29, Pieros Sotiriou 65, Valentinos Sielis 87/ Lee Casciaro 51)                                                                                   
Belgija - Estonija 20:45

Grčka - Bosna i Hercegovina 20:45

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije