Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNI NA SEBE Još uvijek imamo priliku da prođemo dalje, uvjereni su Nizozemci

Nizozemci: Ne možemo vjerovati što nam se dogodilo

nec-txt.jpg
import
24.10.2008.
u 12:57

Dinamo je u infarktnoj završnici protiv NEC-a uspio doći do tri boda na otvaranju Lige Uefe. Iako su izgubili, Nizozemci nisu razočarani.

- Imam samo komplimente za igru svoje momčadi, ponosim se svojim dečkima. Razloge poraza možemo tražiti u nedostatku iskustva u ovakvim utakmicama. To se najbolje vidjelo na početku utakmice kada smo prvih deset minuta bili impresionirani - započeo je Mario Been, trener NEC-a.

Unatoč porazu, nizozemski trener misli da još ništa nije izgubljeno.

- Tek je počelo, još uvijek imamo priliku da prođemo dalje. Možemo igrati dobar nogomet. Samo trebamo pobijediti. To je to - zaključio je Been.
Igrač sa sredine terena Bas Sibum rekao je kako su igrali bolje nego u Bukureštu i da je bio siguran da će uzeti tri boda.

- Stvorili smo mnogo više šansa nego u Bukureštu. Bili smo uvjereni u tri boda, ali na kraju smo ostali bez svega. Pred nama je sada prvenstvo i utakmica protiv Ajaxa - rekao je Sibum.

Lasse Schöne također smatra da je neiskustvo glavni razlog poraza, ali da svi mogu biti ponosni kako su odigrali.

- Osam minuta nas je dijelilo od pobjede, ali nismo izdržali. Barem smo stekli iskustvo i sada se moramo okrenuti budućnosti - zaključio je Schöne.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije