Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pannonian Challenge

Nizozemac Frijn prvi osvojio Osijek, danas nastupaju skateri

Pannonian Challenge
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/3
14.08.2020.
u 13:36

Ovogodišnji festival održava se bez prisutnosti publike u strogo kontroliranim uvjetima i po propisanim epidemiološkim pravilima.

Osječki Pannonian Challenge, najveći festival ekstremnog sporta u ovom dijelu Europe, uspješno je završio svoj prvi dan. Osječki festival ujedno je i jedini veći festival ekstremnog sporta na svijetu koji će se održati ove godine!

U Osijek je tako pristiglo oko 150 sportaša – inline, skate i BMX vozača – iz cijele Europe kako bi se, njih pedesetak u svakoj od disciplina, borili za titulu najboljega na ovogodišnjem, XXI. Pannonian Challengeu. Ovogodišnji festival održava se bez prisutnosti publike u strogo kontroliranim uvjetima i po propisanim epidemiološkim pravilima. 

Uz brojne natjecatelje u Osijek su ove godine pristigli i najbolji hrvatski BMXer i osvajač Svjetskog BMX kupa FISE Marin Ranteš te šesterostruki pobjednik prestižnog natjecanja X games i osvajač Svjetskog BMX kupa FISE te pobjednik Pan Američkih igara Daniel Dhers

Prvi dan Pannoniana bio je u duhu inline natjecanja. Nakon izvrsnog uvoda amaterskih vozača u popodnevnim satima je došao na Inline Elite/Pro disciplinu, koja je i ove godine okupila najbolje europske rolere. U jakoj konkurenciji pobjedu je izvojevao izvrsni Nizozemac Jaro Frijn čime je postao i prvi pobjednik 21. Pannonian Challengea. 

Danas, drugog festivalskog dana, na programu je skate natjecanje. Kao i svake godine skateri dolaze u snažnom sastavu – predvođeni Timotejom Lampe Ignjićem iz Slovenije i Slavoncem Brunom Vranićem.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije