Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNA ČETVRTFINALA

Niz iznenađenja na Kutiji! Bišćan pomaže za treći naslov, 'Ptica' odletio

Kutija šibica
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/7
26.12.2014.
u 23:05

Na četvrtfinalu tradicionalno dupkom puna dvorana II Sportskog doma na Štefanje

Kao što je već uobičajeno, dvorana II Sportskog doma bila je na Štefanje do vrha ispunjena na utakmicama četvrtfinala malonogometnog turnira Kutija šibica. I tih 3500 gledatelja uživalo je u šest utakmica. Samo je šteta što ta ista dvorana vjerojatno neće biti puna za vikend kada je je na rasporedu polufinale i finale.

- Znam da bi bilo idealno igrati finale na Štefanje. Ali, naš program ovisi o televizijskim prijenosima i tu ništa ne možemo. Ulaznica kupljena na Štefanje vrijedi za polufinale i finale. Baš me zanima hoće li svi ti ljudi doći danas i u nedjelju. Eh, kada bi imali tri Štefanja onda bi tri dana dvorana bila puna – rekao je Dubravko Klement Lima, dugogodišnji delegat na turniru.

Najviše navijanja čuli smo na posljednjoj utakmici programa. Big Bang team imao je podršku stotinjak zaista glasnih navijača. - Big....Bang....Big...Bang – odjekivalo je dvoranom.

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

A u nadmetanju dvaju kafića, Dobermanna iz Novog Zagreba i Big Banga iz Dubrave slavo je ovaj drugi. Igor Mostarlić ostao je jedini do sinoć koji je lani osvojio naslov na Kutiji sa Mal-Galom. Nadao se da će mu to uspjeti i sa Dobermannom, ali nije išlo. Sjajno ga je čuvao Mario Dodić, nekadašnji stoper Segeste, ukrajinskog Metalista i Zagreba. Ovaj 33-godišnjak je trenutno u Švedskoj gdje igra za Enkoping. Prolaz u polufinale Big Banga i nije veliko iznenađenje jer u svojim redovima imaju nekolicinu igrača Uspinjače (Gaši, Rako, Bartoluci), ali i sjajnog malonogometnog vratara Marija Švigira. Zanimljivo je da je Švigir ušao i u finale veteranskog turnira.

- Mogu ja braniti dva finala u nedjelju. Nema problema – istaknuo je Šviga.

U četvrtfinalu se oprosito i Carling pub, lani treći na Kutiji. Ako ništa dobili su veliki pljesak za atraktive poteze koje je izveo „Messi“ – Josip Suton. Veliki preokret napravili su klinci iz AC Malešnice (prosjek godina 22). Do deset minuta prije kraja gubili su sa 0:2 a onda su postigli tri pogotka za redom. Za finale će se nadmetati s Promotionplayom koji ove godine želi do trećeg naslova. Prvi su osvojili 2010., a drugi dvije godine kasnije. Priliku da treći put dignu pehar tako imaju Baričević, Ješe, Štrok, Jakirović, Čuić, Franja i M. Bisaku. Ove godine su jači za Igora Bišćana.

Na veteranskom turniru Zlatko Ptičar je kao voditelj osvojio prvi veterasnki turnir. Te 2007. bio je prvi sa Auto Pebom. No, tada su za njegovu momčad igrali Brnas i Mužek, a ta dvojica jučer su bila na suprotnoj strani. I „ptica“ je „odletio“ iz polufinala. Morat će još malo pričekati na novi naslov. Izbacio ga iz polufinala Švigir koji je obranio sedmerac Nikici Miletiću.

>> Nekad je 4000 gledatelja ostajalo ispred dvorane zbog Kutije šibica

Komentara 4

Avatar Bekrija
Bekrija
11:24 27.12.2014.

mamićeva kmečala kmeče sve više i više, već je postalo očajno.

FI
Fisherman
00:50 27.12.2014.

Pa bas se cudim da neigra fucal dinamo na kutiji - a valjda nisu imali novaca za kotizaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije