Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tonel zakapario Ronaldov dres

Nives: Nije to Ronaldo iz mog kreveta

tonel
Sanjin Strukić/Pixsell
28.08.2011.
u 13:54

U beogradskom tisku pisalo se 2007. godine da je Nives Celzijus boravila u istom hotelu gdje i portugalska reprezentacija i da ga je tada upoznala. Navodno je ustvrdila kako se Cristiano pravio važan i da je od njega zgodniji Nuno Gomes

Od trenutka kada su se zavrtjele kuglice u Nyonu i madridski Real uvrstile u skupinu s Dinamom, Ajaxom i Lyonom, većini pripadnica ljepšeg spola u Amsterdamu, Zagrebu i Lyonu prva asocijacija bila je Cristiano Ronaldo.

Očaravajući koktel moći, slave i novca golica maštu žena širom svijeta, a o jednoj od najvećih sportskih ikona posljednjih godina raspredaju se brojne priče. O najvećoj i najskupljoj zvijezdi kraljevske momčadi dosta zna Dinamov Portugalac Tonel (31).

Nikada se nisu međusobno sudarali u portugalskom prvenstvu dok je Tonel bio u Academici, a Ronaldo u Sportingu, nego tek poslije, kad je Cristiano prešao u Manchester United. Zbližili su se u portugalskoj reprezentaciji...

- Igrao sam i protiv Messija i protiv Ronalda. Naravno da mi je Cristiano draži, sunarodnjak mi je, prijatelj, poznajem mu i sestru. On je drag, jednostavan dečko, iako je svjetska zvijezda. S tim statusom ne može se svatko nositi, ali njega slava nije opila.

Zamijenit će dres s prijateljem Cristianom.

- O da, Ronaldova sedmica bit će moja! - zaključio je Tonel.

Cijeli tekst možete pročitati u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Ključne riječi

Komentara 6

MA
mastif
14:53 28.08.2011.

vau! čak vas je četvorica potrebno da napišete ovako zanimljiv članak...

OB
-obrisani-
15:38 28.08.2011.

Autor: T. Dasović, D. Mrvec, I. Flak, D. Brajdić >>>>>>>> Kramp u ruke i u neki kamenolom sa tim bezveznim piskaralima

VI
ViP1612
15:53 28.08.2011.

Autor: Glup, Gluplji, Glup ko ku**c, Glup u pi*du materinu!!! Eto vam moj komentar!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije