Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RITUAL NAŠEG KAPETANA

Donosimo čije slike Modrić ljubi prije svake utakmice, čak i Zidane tada stoji sa strane i čeka!

Luka Modrić
Foto: Screenshot
1/7
28.09.2020.
u 10:41

Modrić je o svojim posebno dizajniranim kostobranima prvi put javno progovorio u razgovoru za klupsku televiziju u travnju 2019. godine, nedugo nakon što je za kraljevski klub odigrao 300. utakmicu

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić nastupio je u subotnjoj pobjedi madridskoga Reala s rezultatom 3:2 na gostovanju kod Betisa, a na travnjak je ušao u nadoknadi prvoga dijela nakon što se ozlijedio Toni Kroos.

Betis je u tom trenutku vodio 2:1, strateg Zinedine Zidane hitno je trebao novoga čovjeka u polju, ali je unatoč toj situaciji svejedno iskazao veliko poštovanje prema Modriću tako što je strpljivo čekao uz njega da dovrši ritual koji izvodi uoči svake utakmice. 

Naime, prije nego što stupi na travnjak, Modrić uvijek ljubi kostobrane na kojima se nalaze fotografije Isusa Krista, supruge Vanje i njihovo troje djece Eme, Ivana i Sofije, a običaja se nije odrekao ni ovom prilikom.

Modrić je o posebno dizajniranim kostobranima prvi put javno progovorio u razgovoru za klupsku televiziju u travnju 2019. godine, nedugo nakon što je za kraljevski klub odigrao 300. utakmicu te je tada napomenuo da su mu obitelj i vjera iznad svega.

– Ovo su za mene najvažnije osobe na svijetu – objasnio je tijekom tog razgovora Modrić, a budući da je toga bio svjestan, Zidane je pričekao da Modrić izljubi svoje štitnike i tek mu je potom prišao kako bi mu dao instrukcije za nastavak utakmice.

Podsjetimo, Real je do kraja uspio preokrenuti i pobijediti s 3:2.

Vjeruješ u prognoze kladionica? Pogledaj današnju Germania ponudu

Foto: Crvena zvezda.com / Youtube screenshot

Komentara 87

IJ
Istina_je_bolna
11:15 28.09.2020.

Hrvat, domoljub i osvajač Ballon d’ora, 4 LP i Viceprvak svijeta s domovinom! Svaka čast, doktore! 🇭🇷

Avatar vrtni_patuljak_sb
vrtni_patuljak_sb
11:39 28.09.2020.

...pravi momak...Bog i obitelj su na prvom mjestu...svaka čast Luka...

HI
HighKick
12:41 28.09.2020.

Zidane, veliki gospodin poštuje Lukine običaje. Lijepo za vidjeti ta 2 velika igrača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije