Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE NOVU OPCIJU

Ništa od Krame u Bayernu: Odustali zbog jednog razloga

Andrej Kramarić
Foto: DPA/Pixsell
1/3
01.10.2020.
u 12:55

'OBIČNA ZAMJENA' Bavarskom velikanu ga je preporučila ni više ni manje nego legenda njemačkog nogometa Lotar Matthäus, ali 40 milijuna eura je previše čak i za Bayern..

 Njemački mediji raspisali su hvalospjeve o Andreju Kramariću nakon što je počeo puniti mreže svih Hoffenheimovih protivnika. Kao 'bomba' je eksplodirala informacija da je Hasan Braco Salihamidžić bacio oko na nekadašnjeg dinamovca. Standardni hrvatski reprezentativac u njemačkom nogometnom rekorderu bio bi rame uz rame Robertu Lewandowskom koji je u prošloj sezoni bio jedan od najboljih igrača Bundeslige. 

POGLEDAJTE VIDEO: Golgeterska krv uvijek je bila u Andreju

 

 

Bavarskom velikanu ga je preporučila ni više ni manje nego legenda njemačkog nogometa Lotar Matthäus, a Bayern je nakon ozljede Leroya Sanea prisiljen potražiti nove opcije u napadu.

- On ne bi bio idealna zamjena samo za Roberta Lewandowskog već i za Thomasa Müllera. Ima karakter profesionalca s puno drugih kvaliteta - rekao je Matthäus.

No, kako je Poljak njemačke nogometne zaljubljenike navikao na svoje golove, tamošnji list Bild nazvao je Kramarića 'običnom zamjenom za golgetera Roberta Lewandowskog'.

Foto: obiteljski album

Kao takvoga, Bayernu se čini previše platiti za Hrvata 40 milijuna eura, koliko bi njegov sadašnji klub Hoffenheim htio dobiti, budući da Andrej s njima ima ugovor još do 2022.,  osobito zato što su (tvrdi isti list) uz Kramarića na listi potencijalnih pojačanja među napadačima još neka jaka imena koja bi Bavarci mogli dovesti za manje novca u Allianz Arenu.

Podsjetimo, prošlog vikenda Krama je zabio dva gola Bayernu u pobjedi njegove momčadi 4-1, a upravo je taj poraz Bavarce podosta pogodio pa se stvorila i lagana nervoza u gigantu iz Münchena.

Hoće li Braco ipak odriješiti kesu i hoće li Andrej uopće htjeti sjesti na klupu i čekati red, ostaje vidjeti...

Foto: Reuters/Pixsell

Ključne riječi

Komentara 5

RE
RedTree
14:13 01.10.2020.

Za Kramarića je najbolje u Hoffenheimu, samo je šteta što klub nije ambiciozniji i što super bogati gazda Hopp ne dovede bar dva, tri kapitalca s kojima bi bio u top 4 bundeslige i u Europi bio neki faktor.

MA
maziko
13:35 01.10.2020.

Ništa od Krame u Bayernu,Bavarci odustali, tako počinje tekst,bez ?, a na kraju preostaje vidjet da li će doći do transfera. Pa jesu li odustali ili nisu. Koji ste vi amateri od novinara. pod hitno profesiju mijenjat.

DM
drazen.muhvic
16:37 01.10.2020.

Braco neće odriješiti kesu, jer on o tome niti ne odlučuje!!! Sane ima lakšu ozljedu i za dva-tri tjedna se vraća u puni pogon, tako da uopće ne postoji potreba za dovođenjem nekakve zamjene...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije