Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premier liga
Povratak na članak

Ništa od iznenađenja: Bilić u 88. minuti ostao praznih ruku i protiv Tottenhama

Hrvatski veznjak Filip Krovinović je odigrao cijelu utakmicu u postavi domaćih

Komentari 1

Avatar dzambo
dzambo
18:02 08.11.2020.

I sa ovakvim rosterom igraca WBA puno bolje stoji protiv puno jacih ekipa...al vec je WBA propustio sansu svoju da nakupi vise bodova protiv ekipa njihovog ranga i tu su izgubili najmanje 5 jos bodova u 3 te tekme....a ovak protiv ovako puno jacih ekipa ako otkinu koji bod bit ce super a za sve drugo tesko da se mogu nadati jer ovaj roster igraca nije uspio sacuvat prednost od 3-0 protiv Celzija i to doma...tak da i ubuduce ovi igraci WBA tesko se mogu nadati pobijedama protiv puno jacih ekipa, mozda bi imali barem doma puno bolje uslove i atmosveru gdje bi bija pun njihov stadion pa barem bi doma mozda navijaci ih povukli na puno bolju igru....sad slijedi pauza i onda ide gostovanje kod M.Uniteda koji se zahuktao a onda doma najalksi protivnik Shefild U. I tu ako nemogu osvojiti 3 boda zakopace s na dnu a laksa tekma to jest protivnik njihovog ranga ceka ih tek zadnjeg dana u Jasnuaru.....a do tada poslije S.Uniteda ceka ih cak 10 nezgodnih tekmi, a kako ide u Premijer ligi iako pojedina ekipa nema dobrog rostera igraca onda smjene trenera jeftinije im je to nego da nabave barem jos 5-6 puno boljih igraca, Bilic tu nemoze vise nista ima igrace kakve ima al za Premijer ligu je to preslabo...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.