Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međugorska veza

Ništa ne može uništiti odnos Ivana Dodiga i Marina Čilića

'Kum Zoran Komadina čestita Tomislavu, ocu ivanovu, na dodigovoj pobjedi u srazu s Čilićem. Medjugorje, 27.10.2012.Snimio:Marijan SIVRIĆ         '
''
27.10.2012.
u 19:58

- Ovaj put pobijedio je Ivan, drugi će put Marin – istaknuo je Čilićev otac Zdenko.

Na prvom službenom meču na ATP razini Ivan Dodig u Valenciji je pobijedio svog jako dobrog prijatelja Marina Čilića. Bilo je 6:2, 7:6 (6). U Međugorju nakon meča nije bilo euforije i slavlja. Uobičajeno, Ivanov otac Tomislav počastio je pićem nazočne u café baru Scudetto u Međugorju. Marinov otac Zdenko i Ivanov otac Tomislav meč su gledali odvojeno.

Sat vremena nakon meča Dodig je nazvao oca Tomislava i kazao mu:

- Mi smo veliki prijatelji, nerazdvojni smo. Ovaj put pobijedio sam ja, no on je mene pobijedio na Futuresu u Vinkovcima. Ne treba to posebno slaviti niti davati neke izjave za novine.

Marin je predložio Valenciju

Međugorci koji su se našli u Scudettu, čiji je vlasnik bivši nogometni vratar Vladimir Vasilj, samo su čestitali Ivanovu ocu i zajednički popili piće. Čilić i Ivan Dodig veliki su prijatelji, trenirali su na istim terenima na Krstinama, a njihovi očevi Zdenko i Tomislav često boćaju zajedno. Zanimljivo, Ivanu je baš Marin predložio da nastupe na turniru u Valenciji, budući da obojici odgovara tamošnja podloga. U svakodnevnom su kontaktu, praktički nerazdvojni, i ovaj je meč morao jednom doći. No, njihove sjajne odnose zasigurno neće ni najmanje poremetiti.

Zdenka Čilića, Marinova oca, susreli smo u subotu ujutro kraj njegove kuće na Krstinama u elitnom dijelu Međugorja. Nije se previše uzbuđivao, ni osvrtao na protekli međugorski meč.

Sutra je već novi turnir

– Život ide dalje, Marin je već danas na novom turniru u Parizu. Ovaj meč velikih prijatelja, sugrađana, samo je nova epizoda u njihovu teniskom natjecanju koja mora doći i proći. Marin se već okrenuo budućnosti i novim mečevima i uspjesima – zaključio je Zdenko Čilić.

Inače, u finalu završnog turnira najboljih tenisačica u Istanbulu igrat će Serena Williams i Šarapova. Serena je u polufinalu svladala A. Radwansku s 6:2, 6:1, a Šarapova Azarjenku sa 6:4, 6:2.

Komentara 5

DA
Daruvarčanin
22:20 27.10.2012.

Marin Čilić sramota je hrvatskoga sporta! Prevario rodnu BiH, preselio u Zagreb. Prevario Hrvatsku koja mu dijelila šakom i kapom, preselio u Monte Carlo. No i dalje je zadržao stipendiju Zagrebačkoga sportskoga saveza. Jadna ova država kada monegaškim pobjeguljama, multimilijunašima,ima, plaća oko 3000 kuna svakoga mjeseca, a istodobno mladi talenti gladuju. Jovanoviću, srami se!

KI
Kiki42
22:26 27.10.2012.

A Novak i jednog i drugog.

Avatar Topgen
Topgen
10:23 28.10.2012.

E, da su svi Hrvati kao njih dva .... ( A vi Srbi , kad vam ode Nole , cekat cete 1000 godina na novog igraca te klase )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije