Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka Modrić

''Nisam u formi, ozljede su me izbacile iz ritma''

\'07.09.2010.,Maksimirska 128, Zagreb - stadion u Maksimiru. Kvalifikacijska utakmica za Europsko nogometno prvenstvo 2012. godine koje ce se odrzati u Poljskoj i Ukrajini. Hrvatska - Grcka. Luka Modr
Sanjin Strukic/PIXSELL
06.10.2010.
u 15:14

Naš najbolji igrač Luka Modrić uoči Izraela otvoreno kaže: - Nisam u najboljoj formi, ozljede su me izbacile iz ritma, ali osjećam se sve bolje. Polako se dižem, iako još uvijek znam da to nije to – rekao je Modrić.

- Međutim, pojedinačna forma nema veze s našim nastupom u Izraelu. Najvažnije je da momčad funkcionira kako treba i onda će sve biti dobro - ističe Luka.

Sve je više teških ozljeda na nogometnim terenima, strahujete li možda da vas netko ne "podere"?

- Istina je da ima sve više brutalnosti, sve je više startova koji iskaču iz normalnih okvira. Ali, o tome ne razmišljam za vrijeme igre, izgubio bih koncentraciju kad bih stalno mislio hoće li me ozlijediti ovaj ili onaj igrač...

Kakvu utakmicu u Tel Avivu očekujete?

- Nadam se da će Izrael zaigrati otvoreno, kao i prije četiri godine, kad smo ih svladali 4:3. Neka i sad bude isti rezultat! Bude li Izrael ofenzivan, a trebao bi biti, bit će i nama lakše, kudikamo lakše nego s Grčkom koja je "parkirala dva autobusa" ispred 16-erca.

Je li Hrvatska u subotu favorit?

- Da! I od toga ne smijemo bježati. Tako se moramo postaviti i ponašati na terenu, moramo više od njih imati loptu u nogama i dirigirati igrom.

Efikasnost baš nije na visokoj razini?

- Dobro, nismo zabili Grcima, ali smo Latviji u gostima utrpali tri gola. Najvažnije je da stvaramo dosta šansi, uvjeren sam da će i strijelci u Tel Avivu proraditi. Iako ima još dosta do kraja kvalifikacija, pobijedimo li u Izraelu, bit će to veliki korak prema ostvarenju cilja - smatra Modrić.

Komentara 13

BZ
Branko Zajec
16:39 06.10.2010.

Ja se divim našim igračima. Oni Izrael apsolutno podcjenjuju. Na temelju čega toliki optimizam ? Ekipa nije u formi, gotovo cijela ekipa su rezerve ili rekonvalescenti, ne postižu golove u svojim klubovima, a ni obrana ne ulijeva sigurnost. Dobar je optimizam, ali ovoga puta , mislim da igrači svojim izjavama sami sebe hrabre.

OB
-obrisani-
17:11 06.10.2010.

Modrić: \'\'Nisam u formi, ono sjedenje pokraj TV za vrijeme World Cupa me totalno izbacilo iz ritma iako sam uz to i dosta naučio od tih Slovenskih majstora Roberta Korena i Valtera Birse\'\'

VE
Velikogoričan56
16:26 06.10.2010.

Modric je veliki profesionalac, za njega se ne bojim da ce zakazati, na zalost bit ce drugih slabih karika. Ostaje nam nada da cemo pobijediti, mada sanse nisu bas najbolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije