Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nenad Bjelica

VIDEO Nisam babaroga, ali želim da igrači prije svega poštuju Dinamo

Dinamo - Fenerbahce
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
21.09.2018.
u 14:03

Dečki su od prvog dana shvatili da jedino momčadski možemo napraviti dobar rezultat u Europi. Tražim od igrača maksimalnu ozbiljnost, kaže trener plavih

Dinamo je sjajno krenuo u Europskoj ligi. Na premijeri u Maksimiru plavi su pobijedili Fenerbahçe s 4:1. Trijumf protiv turske momčadi među pet je najvećih Dinamovih pobjeda u zadnjih 20 godina, a itekako je primjetan rad Nenada Bjelice.

Dinamov trener nakon velike pobjede malo je spavao, ističe kako treba momčadska igra da se napravi iskorak u Europi.

Dinamo - Fenerbahce
1/19

– Dečki su od prvog dana shvatili da jedino momčadski možemo napraviti dobar rezultat u Europi. Tražim od igrača maksimalnu ozbiljnost, možda to nije na vrhunskom nivou, ali trudit ćemo se da u svakoj utakmici budemo na toj razini kao protiv Fenerbahçea – rekao je Bjelica i naglasio:

– Mi stvaramo momčad od početka ljeta. Igrači imaju jasna pravila ponašanja na terenu i izvan njega. Nisam nikakva babaroga, ali želim da se prije svega poštuje Dinamo, a poslije toga da na terenu daju sve od sebe.

Pogledajte u videu što je trener Nenad Bjelica izjavio jutro nakon velike Dinamove pobjede.

Komentara 14

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
14:40 21.09.2018.

nakon dugo vremena, dinamo djeluje kao momčad i to pobjednička momčad koja se bori do zadnjeg daha, do zadnjeg atoma snage i to navijači prepoznaju, cijene, tome plješću i zbog toga dolaze na maksimir!! bjelica sigurno ima velike zasluge za to, pogotovo za igru u defanzivi i brzom kretanju prema golu protivnika, ali treba pošteno reći da dinamo ove godine ima roster kvalitetnih igrača (bez nekih turbo zvijezda) kakav nije imao dugo godina pa je utoliko lakše slagati igru i dobro ozračje u momčadi

KU
kupatilo
14:38 21.09.2018.

Zoran Mamic je bio isto vrhunski jer je ucio od Vahe a Jurcic Cacic i Jurcevic tosu bile tikve.

ED
europski dinamo
14:36 21.09.2018.

Svaka čast Bjelici! Ova pobjeda je u rangu najvećih Dinamovih pobjeda u zadnjih10 godina. Ajax 3:2 (Ivankovic), Villareal 2:0 (Vaha), Arsenal 2:1 (Mamić) .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije