Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utrka na 3000 m

Nina Vuković četvrta na balkanskom prvenstvu

Hrvatski atletičari na Prvenstvu Balkana u Istanbulu
15.07.2019.
u 13:06

Nina je nastupila na utrci od 3000 m i ostvarila odličan rezultat od 10:56,87.

Odličan rad s mlađim kategorijama atletičara Maraton kluba Velika Gorica ovih je dana dobio i potvrdu iz Hrvatskog atletskog saveza.
Članica Atletske škole MKVG i višestruka prvakinja Hrvatske, Nina Vuković, nastupila je za Hrvatsku atletsku U23 reprezentaciju na Prvenstvu Balkana u kategoriji mlađih juniorki, koje se održalo u Turskom gradu Istanbulu.

Nina je nastupila na utrci od 3000 m i ostvarila odličan rezultat od 10:56,87 te je zauzela ukupno 4. mjesto.

Vjerujemo kako je pred ovom mladom atletičarkom bogata sportska karijera.

Komentara 1

BO
bor21
22:59 15.07.2019.

U 18 je mladje juniorska repka a ne U 23 koja je mladje seniorska, a osim Nine kojoj čestitamo bilo je i osvajača medalja i to zlatnih srebrnih i brončani, valjda su i oni zaslužili biti bar spomenuti!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije