Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boks EP U-21

Nikolina Ćaćić osigurala srebro, Gabrijelu Veočiću bronca

Boks
Foto: Vecernji.hr
09.09.2019.
u 23:46

Nažalost, Gabriel Veočić (75 kg), jedan od najtalentiranijih mladih hrvatskih boksača u finale nije uspio ući.

Na prvenstvu Europe do 21 godinu što se održava u Sofiji, Zagrečanka Nikolina Ćaćić borit će se u utorak za zlato protiv Irkinje Naimh Chloe Fay.

U polufinalnoj borbi kategorije do 54 kg, svjetska doprvakinja Nikolina taktički je dominirala protiv Poljakinje Ampulske koristivši prednost u visini i dužim ekstremitetima, dok je Fay glatko nadvisila Rumunjku Cobzaru.

Nažalost, Gabriel Veočić (75 kg), jedan od najtalentiranijih mladih hrvatskih boksača u finale nije uspio ući.

Nakon pobjeda nad Englezom Towardom, Armencem Hovanisjanom i Velšaninom Bevanom, mladom Brođaninu ispriječio se Rus Bižamov, lani najbolji boksač na Svjetskom prvenstvu u svom uzrastu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije