Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optimizam zagrepčana

Nikolić: Vrijeme je za prekid Jugove serije i pobjedu Mladosti!

'22.04.2009.....Zagreb...spo...Bazen Mladosti uz Savu.Cetvrtfinale Eurolige: Mladost - Olympiacos.Josip Pavic.Photo:Marko Prpic/Vecernji list'
'Marko Prpic/Vecernji list'
09.06.2010.
u 09:58

Gospari su pobijedili u 11 posljednjih dvoboja sa žapcima, ali mladostaši drugi finale (srijeda u 18) dočekuju s optimizmom.

Jedno od izjednačenijih doigravanja za naslov hrvatskoga vaterpolskog prvaka nastavlja se danas u Zagrebu. Mladost i Jug igraju u 18 sati (HTV 2) drugu utakmicu. U prvoj je slavio Jug (9:8). Bila je to 11. pobjeda gospara u nizu u međusobnim susretima sa žapcima.

– Došlo je vrijeme za prekid Jugova niza i pobjedu Mladosti. Time bi se doigravanje vratilo na početak. Ulazimo u drugu utakmicu s puno samopouzdanja jer nam je u prvoj pobjeda izmakla za djelić sreće – kazao je trener Mladosti Emil Nikolić.

Mladost je igrala vidljivo bolje i to je razlog optimizma među žapcima. Vratara Josipa Pavića novinari su pohvalili zbog dva obranjena peterca, a on je uzvratio:

– Nije to toliko bitno kad smo izgubili utakmicu. Da smo pobijedili, e onda bih se mogao hvaliti da sam obranio dva peterca. Nadam se da ćemo u srijedu manje puta biti nepotrebno isključeni iz igre i da nećemo olako primati golove.

I u drugoj utakmici sudit će talijanski sudački par, ovaj put Gomez i De Chiara, a mladostaši očekuju i veliku navijačku pomoć s tribina. Zaslužili su je već i time što su ravnopravni jugašima!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije