Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJEČNI DERBI NA SAVI

Nikolić: Vargi treba maska kanibala jer je udario Karača

Paulo Obradovic (jug 12)
Goran Kovačić/Večernji list
14.11.2009.
u 12:20

– Draže bi mi bilo da smo izgubili utakmicu nego igrača. I to na takav način, namjernim Varginim udarcem - ističe trener Mladosti.

Utakmice Mladosti i Juga uvijek privlače pozornost, a današnja na Savi (16 sati, HTV 2) posebno. Na klupi Mladosti bit će Emil Nikolić, do prije godinu i nešto više dana uspješni trener Juga. Nikolić je u pet godina, koliko je kao prvi trener vodio gospare, osvojio po četiri puta prvenstvo i kup, Kup prvaka i Superkup. S njim se u hrvatskom vaterpolu može mjeriti samo Ozren Bonačić koji je s Mladosti osvojio pet puta prvenstvo, dva puta kup, Kup prvaka, Kup kupova i Superkup.

– Prilazim toj utakmici bez velikih emocija – kazao je na početku jučerašnje konferencije za novinare Emil Nikolić.

No, nešto kasnije, na upit bi li mu možda bilo teže da se igra u Dubrovniku, novi učitelj žabaca je ipak pokazao da je krvav ispod kože.

– Ne bi mi bilo teže, uvijek se mogu prošetati Gružom uzdignute glave. Za razliku od nekih – aludirao je Nikolić na doista nekorektan odnos Juga pri njihovu razlazu.

No, najbolji Jugov igrač Miho Bošković smatra da Mladost nije u prednosti zbog toga što je vodi trener koji dobro poznaje jugaše.

– I kad je Đuho vodio Mladost govorilo se da su zbog toga Zagrepčani u prednosti, a na kraju nije bilo tako – kazao je Bošković i ipak pohvalio Mladost za dosadašnje rezultate.

Nikolić je svjestan da će Jug biti teška kušnja, ali je optimističan:

– Želimo uspjehom protiv Juga pokazati da naši posljednji rezultati nisu slučajni. Da naš samoprijegoran rad i želja za uspjehom nisu bez odjeka.

Nikolić ne može prežaliti što je ostao bez Karača, kojemu je Varga slomio nos.

– Draže bi mi bilo da smo izgubili utakmicu nego igrača. I to na takav način, namjernim Varginim udarcem. Karač neće moći igrati ni s maskom, to je u vaterpolu neuobičajeno. No, masku kanibala trebao bi nositi Varga – komentirao je Nikolić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije