Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žapci uoči Partizana

Nikolić: Neka pobijedi Mladost, makar u lošoj utakmici

\'01.10.2010. Bazen Kantrida, Rijeka - Vaterpolo, trening utamica izmedu Primorja i Mladosti. Vanja Udovicic. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL\'
Nel Pavletić/Pixsell
11.11.2010.
u 18:50

- Bit će to najveći dvoboj u posljednjih nekoliko godina, pun sportskog naboja jer se sastaju stari rivali - ističe trener Emil Nikolić.

Na presici u Mladosti nikad više novinara. Tajnik kluba Nikola Stojadinović morao je unositi dodatne stolce u Trofejnu dvoranu vaterpolista sa Save. A i s druge strane stola bila su reprezentativna imena: trener Emil Nikolić i igrači Igor Hinić, Vanja Udovičić i Josip Pavić.

Očekivano. Ipak u nedjelju (16.05, HTV 2) dolazi Partizan. Frcala su pitanja ali i odgovori, pa proberimo najzanimljivije.

–- Partizan je praktički reprezentacija Srbije u malom. Samo bez Udovičića i Gocića, ali s Grkom Haciteodoruom i Crnogorcem Radovićem. Bit će to najveća utakmica u posljednjih nekoliko godina, puna sportskog naboja jer sastaju se stari rivali. Neću reći neka pobijedi vaterpolo, nego neka pobijedi Mladost, pa makar utakmica bila loša – kazao je Nikolić.

– Zovu li me iz Beograda. Pa, pozvali su me u reprezentaciju za susret s Makedonijom – rekao je Udovičić.

– Početak je tek, nije to finale svih finala – kaže Hinić.

Mladost će nastupiti bez Perića koji je prebolio tešku upalu grla i zbog toga smršavio desetak kilograma.

Direktor kluba Tomislav Družak izvijestio je da zasad nema najava o dolasku navijača (pa ni prijatelja) Partizana iz Beograda. Ulaznice se prodaju u klubu i kafiću Žabac a utakmica bi imala i više popratnih sadržaja da vremenski nije skučena zbog plivačkog mitinga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije