Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plivački SP

Nikola Obrovac osvojio 14. mjesto na 50 metara prsno

Nikola Obrovac
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/5
23.07.2019.
u 16:26

Mladi Hrvat je bio osmi u svojoj polufinalnoj skupini, a plivao je četiri stotinke sekunde sporiji od svog nacionalnog rekorda

Hrvatski plivački reprezentativac Nikola Obrovac zauzeo je 14. mjesto na 50 m prsno nakon što je u polufinalu dionicu isplivao 27.31 sekundi.

Mladi Hrvat je bio osmi u svojoj polufinalnoj skupini, a plivao je četiri stotinke sekunde sporiji od svog nacionalnog rekorda. 

Obrovac je postavio je novi hrvatski rekord na 50 m prsno u jutrošnjim kvalifikacijama, a njegov rezultat od 27.27 sekundi donio mu je 15. mjesto i polufinale.

Za 21-godišnjeg Obrovca ovo je pomak od 19 stotinki u odnosu na njegov prijašnji državni rekord postavljen prije dvije godine u Stockholmu.

Najbrži je u polufinalu bio svjetski rekorder, sjajni Britanac Adam Peaty, koji je plivao 26.11.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije