Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP turnir u Umagu

Nikola Mektić u 1. kolu izgubio od Argentinca Leonarda Mayera

Nikola Mektić
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/7
18.07.2016.
u 22:50

Mektić, koji je u Umagu nastupio s pozivnicom, odlično je ušao u meč, no nažalost nije izdržao do kraja

Hrvatski tenisač Nikola Mektić poražen je u susretu 1. kola ATP turnira u Umagu od Argentinca Leonarda Mayera sa 5:7, 2:6.

Mektić, koji je u Umagu nastupio s pozivnicom, odlično je ušao u meč, no nažalost nije izdržao do kraja. Vrlo brzo je oduzeo servis argentinskom tenisaču i poveo je 3:1.

Vodio je 4:2 i 5:3, no tada je 29-godišnji Argentinac nanizao četiri gema uz dva oduzeta servisa za pobjedu 7:5 u prvom setu.

U drugom setu nije bilo previše neizvjesnosti i Argentinac je taj dio igre dobio 6:2 za 2-0 u setovima i plasman u 2. kolo.

U idućoj rundi Mayera čeka drugi nositelj Portugalac Joao Sousa koji je u prvom kolu bio slobodan. Najbolji portugalski tenisač u Umagu je četvrti put i ovoga puta želi otići do kraja nakon što je prošle sezone zapeo u finalu.

- Jako mi se lijepo vratiti u Umag svaki put. Ove godine imam još ambicioznije planove. Znam da me čeka jako težak posao, međutim želim više nego prošle godine, želim titulu u Umagu - rekao je Sousa.

Plasman u 2. kolo izborio je i Srbin Nikola Čačić nakon pobjede protiv Britanca Aljaza Bedenea 5:7, 6:4, 6:4. Čačiću je to bila prva pobjeda na ATP touru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije