Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dani odluke

Nikola Kalinić ponovno napustio Fiorentinin kamp

Nikola Kalinić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
20.07.2017.
u 13:31

Iz Splita se vratio u srijedu, a već u četvrtak ponovno je napustio kamp nakon što ponovno počelo pričati o odlasku u Milan

Nikola Kalinić dobio je dopuštenje da napusti Fiorentinin kamp, drugi put u nekoliko dana. Hrvatskom reprezentativcu prošlog je vikenda opljačkan stan u Splitu te su mu čelnici viola dopustili da ode kući.

Iz Splita se vratio u srijedu, a već u četvrtak ponovno je napustio kamp nakon što ponovno počelo pričati o odlasku u Milan. 

- Imao sam obiteljskih problema, a onda mi je i opljačkan stan u Splitu. Situacija se smirila, ali sada moram ponovno otići. Vraćam se u petak kako bih sve riješio. Kada se vratim bit ću na raspolaganju treneru i momčadi - rekao Nikola Kalinić za klupsku internetsku stranicu te dodao:

- Imam ugovor koji me veže s Fiorentinom, profesionalac sam. Prepustit ću klubu da donese odluku, a koja će biti najbolja za sve.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije