Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALIJANSKI VELIKAN

Sad je i službeno! Milan potvrdio da je doveo hrvatskog napadača

Foto: Printscreen
1/2
22.08.2017.
u 12:48

Milan će Kalinića Fiorentini platiti 25 milijuna eura, ali da bi izbjegao kršenje financijskog fair-playa, prvo će ga dovesti na posudbu za pet milijuna eura, a onda ima obvezu sljedeće sezone otkupiti ga za 20 milijuna.

Nikola Kalinić i službeno je igrač Milana, potvrdili su crno-crveni na svojoj stranici. Hrvatski napadač jučer je uspješno odradio liječničke preglede i danas potpisao ugovor.

Milan će Kalinića Fiorentini platiti 25 milijuna eura, ali da bi izbjegao kršenje financijskog fair-playa, prvo će ga dovesti na posudbu za pet milijuna eura, a onda ima obvezu sljedeće sezone otkupiti ga za 20 milijuna. Bivši napadač Hajduka, Blackburna i Dnipra u Milanu bi trebao zarađivati tri milijuna eura godišnje.

Kalinić će u Milanu nositi broj sedam, kao i legenda kluba Andrij Ševčenko koji je u tom dresu zabio 127 golova.

Od Kalinića se očekuje da zamijeni Carlosa Baccu koji je preselio u Villarreal. Hrvatski reprezentativac u Fiorentini je odigrao 68 utakmica i zabio 27 golova pa se u Milanu nadaju da će biti uspješan i u novom klubu.

Komentara 7

ZA
zar
13:32 22.08.2017.

Nikola, svu sreću ti želim

RO
robertbruckner
20:22 22.08.2017.

Decki mi smo hrvati ali jadan Milan ako nema drugog boljeg napadaca, Tocno da je Nikola dobar ali Milan nije Sampodorija ili fijorentina.

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
13:13 22.08.2017.

Nikola je sjajan a naša hrvatska je vatrena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije