Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Došao Raspoloženi dvojac iz Tottenhama

Niko: U kvalifikacijama neće odlučivati sreća

'08.08.2010. Zagreb, Hrvatska - Vedran Corluka stigao je u Zagreb na okupljanje reprezentacije uoci utakmice sa Slovackom. photo: Petar Glebov/PIXSELL'
'Petar Glebov/PIXSELL'
08.08.2010.
u 20:30

- Nisam gledao Slovačku na Svjetskom prvenstvu, ne znam kakvi su, no sigurno su dobri, kaže Kranjčar.

Za razliku od prethodnih okupljanja kada je hrvatski trojac iz Crottanhama dolazio u punom sastavu, ovaj su se put u zagrebačkoj zračnoj luci Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka pojavili bez Luke Modrića.

Hrvatski razigravač došao je ranije. A dan poslije svih trebao bi se pojaviti trojac iz Hajduka (Danijel Subašić, Ivan Strinić i Jurica Buljat) kao i Ognjen Vukojević. Upitali smo glasnogovornika hrvatske nogometne treprezenatcije Gorana Gavrana jesu li zdravi svi igrači na koje računa izbornik Slaven Bilić?.

– Nisam vidoviti Milan, ali za sada sve teče po planu – kazao je duhoviti Gavro.

A Niko Kranjčar, kao i uvijek, bio je raspoložen i nasmijan. Što očekujete od ove reprezentativne akcije?

– Iznimno važna bila bi pobjeda protiv Slovačke. Puno bi nam donijela samopouzdanja uoči početka kvalifikacija. Ne znam kako Slovačka izgleda jer ju nisam gledao na Svjetskom prvenstvu. Naravno, dobra je to reprezentacija i važno je da nam posluži kao poligon za iskušavanje izbornikovih taktičkih varijanti – počeo je Niko.

Većina naših reprezentativaca naravno nerado priča o prošlom Svjetskom prvenstvu. A u kvalifikacijama za Europsko prevnstvo trebat će nam između ostalog i puno više sreće.

– Vjerujem da u predstojećim utakmicama neće odlučivati sreća jer Hrvatska ima kvalitetu.

Što očekujete od sezone na klupskom planu?

– Svake godine isto. Da igram sve bolje i da budem u užem kadru igrača na koje trener računa. Cilj je da uđemo u Ligu prvaka i da Luka i Čarli daju svoj doprinos.

Mario Mandžukić i Eduardo da Silva promijenili su klubove. Nikica Jelavić trebao bi biti treći napadač koji će promijeniti sredinu. Može li se to odraziti na reprezentaciju.

– Važno je samo da budu spremni i da se nametnu. Budu li dobri u novim sredinama, bit će pravi i u reprezentaciji – zaključio je Kranjčar.

Komentara 4

HO
hotfishlake
10:31 09.08.2010.

e moj niko cilj ti je biti u \'uzem krugu igraca na koje trener racuna\'.?! a zasto ti cilj ne bi bio biti najbolji igrac tottenhama? zasto si toliko skroman? neces nikad do pravih zvjezda s takvim drzanjem.

OK
OKIDOKI
23:12 08.08.2010.

baš mi ovaj Niko dosta sliči na Vedrana,

NE
nervioso
00:21 09.08.2010.

hahahahha... da, da isti ćorluka... bem ti novine...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije