Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grobnik

Niki Puliću prvenstvo u Business V.I.P. kupu

Business V.I.P. kup
Foto: Privatni album
1/6
13.11.2017.
u 18:48

Vikend na Grobniku nije prošao bez incidenata zbog čega su vozači nekoliko puta upozoreni na ponašanje

Grobnik je bio posljednja stanica druge sezone Business V.I.P. kupa. Na prvoj utrci slavio je Karlo Babić, ispred Radisava Drljevića i Nike Pulića.

Pobjedu na drugoj utrci također je odnio Babić, drugi je bio Pulić, a na treću stepenicu pobjedničkog postolja popeo se Rajmond Terčić.

Iako je Babić imao odličan vikend, to nije bilo dovoljno da ugrozi Niku Pulića na vodećoj poziciji u ukupnom poretku vozača. Leteći Konavljanin sa svojom Seat Ibizom okitio se još jednom titulom...

- Ovo prvenstvo je nešto novo nakon dugogodišnje pauze. Super druženje i odličan potez Božidara što me nagovorio da se vratim. Zadovoljan sam što je na posljednjoj utrci sa svojim trećim vremenom pokazao da može i zna. Dakle, isplatio se sav naš trud i rad - rekao je Niko Pulić, čiji će momčadski kolega u Europhone Racing Teamu ovu sezonu pamtiti po slatko-gorkome...

- Sezona je počela trećim mjestom, a završila velikim pehom. Bilo je jako puno kvarova i izlijetanja... Pozitivno je da sam se ovaj vikend približio pobjedniku Puliću, dakle imao sam treće vrijeme utrke. Volja je donijela još više agresivnosti i adrenalina pa sam u četvrtom krugu kasnije kočio, izletio i to je bilo to - zaključio je Božidar Tomulić.

Ipak, vikend na Grobniku nije prošao bez incidenata zbog čega su vozači nekoliko puta upozoreni na ponašanje.

Iza nas je 11 zanimljivih utrka, a organizatori za 2018. najavljuju još bolji Business V.I.P. kup.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije