Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rally

Niko Pulić na Rally atrakciji završio četvrti u ukupnom poretku

Niko Pulić
Foto: vl
1/6
18.02.2018.
u 20:29

‘’Ovo je iznimno dobar rezultat s obzirom na to da smo predstavljeni kao novi tim, odnosno nova smo postava i po prvi put smo nastupili’’, rekao je Niko Pulić.

U nedjelju 18. veljače završila je dvodnevna Rally atrakcija Two Castles - Due Castelli koja je održana u Limskom kanalu u osam ispitnih kategorija. 

Kiša je bila neumorna što je vozače stavljalo pod veliki pritisak. Borili su se s blatom i otežanom vidljivošću. No, to nije omelo nas domaći tim vozača Nike Pulića i suvozača Karla Kovačića, koji je u klasi 5 završio kao prvi, a u generalnom poretku je završio kao četvrti. 

 

‘’Ovo je iznimno dobar rezultat s obzirom na to da smo predstavljeni kao novi tim, odnosno nova smo postava i po prvi put smo nastupili’’, rekao je Niko Pulić. 

Nakon završene utrke slijedilo je proglašenje pobjednika. Prvi u poretku je bio talijanski tim s vozačem Nicolo Marchiorom i suvozačem Marcom Marchettijem. Drugi talijanski tim su bili vozač Francesco Tali sa suvozačem Eneom Giattijem te treći su bili također Talijani, vozač Christian Terpin te suvozač Lorenzo Lamanda. 

 

Suvozač Karlo Kovačić po prvi put je nastupio kao suvozač na Rally utrci. Iako je strastveni ljubitelj automoto sportova, prvi put je sjedio s desne strane. 

Tim je izrazio veliku zahvalu Crystal Hempu na podršci tijekom dvodnevne Rally utrke Two Castles-Due Castelli. 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije