Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li prekasno?

Niko, pomozi, spasi nas: Navijači slavnog kluba preklinju upravu da angažira Kovača

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
05.02.2020.
u 13:49

Moyes je u debitantskom nastupu slavio s 4:0, no u narednih pet prvenstvenih nastupa je upisao samo dva mršava boda

Čini se da West Ham nije pogodio s novim strategom Davidom Moyesom. 

I Škot nezaustavljivo klizi prema Championshipu otkako je krajem prosinca naslijedio Manuela Pellegrinija, te sve govori da je uvjerljiv trijumf West Hama protiv Bournemoutha zapravo bio slučajan.

Podsjetimo, Moyes je u debitantskom nastupu slavio s 4:0, no u narednih pet prvenstvenih nastupa je upisao samo dva mršava boda zbog čega se kultni londonski klub trenutačno nalazi na 18. poziciji sa samo 24 boda, dakle, u zoni ispadanja.

Navijače Čekićara je zbog toga, jasno, uhvatila panika, te su ponovo potegnuli temu Nike Kovača.

- Još uvijek nije kasno! Podsjećam da je Kovač u Eintracht stigao u ožujku 2016. godine i sačuvao klub od ispadanja u tek jedanaest ogleda - napisao je na Twitteru jedan od navijača West Hama Adam Brown, čija je objava navela niz istomišljenika da upravi predlože Hrvata kao spasitelja (pogledajte te objave u nastavku).

Nažalost po njih, teško je povjerovati u to da će se uprava West Hama ponovo odlučiti za promjenu na klupi bez obzira što se momčadi u ovakvoj formi doista crno piše (slijede četiri teška gostovanja kod Manchester Cityja, Liverpoola, Arsenala, Tottenhama). 

Naime, britanski su mediji nedavno izvijestili da će klub zbog odštete Pellegriniju ostati siromašniji za čak deset milijuna funti, a Moyes je tek započeo svoj 18-mjesečni ugovor i sigurno ni ta kompenzacija ne bi bila beznačajna stavka u proračunu...

Ključne riječi

Komentara 1

EU
eugenkak
02:48 06.02.2020.

kaj je ovo aprilska sala, pa nije jos prvi april

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije