Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO POJAČANJE

Niko Kranjčar se vraća u hrvatski nogomet! 'Nadam se da ću pomoći mladim igračima'

hrvatska brazil
Sanjin Strukic/PIXSELL
05.05.2021.
u 17:36

- Veliko mi je zadovoljstvo i čast što sam dobio Josipov poziv da budem dio njegovog stručnog stožera, jer je Joe prvenstveno moj veliki prijatelj.

Niko Kranjčar novi je član stožera hrvatske U-19 reprezentacije. Bivši proslavljeni hrvatski reprezentativac postao je pomoćnik Josipu Šimuniću, nekadašnjem suigraču među Vatrenima.

Ideja o Kranjčarevom angažmanu iznjedrena je u razgovoru Josipa Šimunića s čelnicima Hrvatskog nogometnog saveza, predsjednikom Davorom Šukerom, izvršnim direktorom Marijanom Kustićem i glavnim instruktorom Petrom Krpanom.

- Naravno da Nikin izbor ima veze s činjenicom da je on moj veliki prijatelj, ali u ovom slučaju gledam to sa stručnog stajališta, jer je on u prvom redu bio velik igrač koji svojim iskustvom i znanjem itekako može pomoći u odrastanju mladih hrvatskih reprezentativaca. Kad jedna takva nogometna veličina stane pred naše mlade igrače i pomogne im savjetom, to itekako ima težinu. Drago mi je da ćemo surađivati za dobrobit hrvatskog nogometa, volio bih da se u budućnosti što više bivših igrača uključi u proces rada - rekao je Josip Šimunić.

Niko Kranjčar raduje se novim izazovima.

- Veliko mi je zadovoljstvo i čast što sam dobio Josipov poziv da budem dio njegovog stručnog stožera, jer je Joe prvenstveno moj veliki prijatelj. Nadam se da ću svojim igračkim i životnim iskustvom moći pomoći našim mladim igračima, vjerujem da će od nas moći nešto naučiti. Drago mi je da sam opet dio reprezentativne priče, jer sam kao igrač uvijek rado dolazio na okupljanja reprezentacije koja je za mene uvijek bila svetinja - rekao je Niko Kranjčar, kojega prve aktivnosti čekaju u lipnju, kada hrvatsku U-19 reprezentaciju očekuju prijateljske utakmice protiv Saudijske Arabije i Slovenije.

Komentara 13

YO
yopi
21:07 05.05.2021.

Neki od vas nemaju ni 4000kn placu a pricate o njemu kao da nikad nije loptu sutnuo.Jel mogao imati bolju karijeru?Mogao je...No jal nekih ljudi ne mogu razumijeti.Uvijek sam govorio da je kod nas sramota biti uspjesan.

CH
che9
20:35 05.05.2021.

vidi komentara od jalovih jadnih zgubidana... momak je bio sjajan nogometaš, pristojan, obrazovan..ali krezubanima kamenjarskim to nije dovoljno. trebao bi slušati Tupsona i rikati po birtijama

Avatar NasaPosla
NasaPosla
19:41 05.05.2021.

2 gola protiv Izraela, izgleda da su mnogi zaboravili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije