Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JASNA PORUKA

Niko Kovač zbog Perišića očitao bukvicu Nijemcima: To nije u redu!

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/7
13.08.2019.
u 08:44

- Neki igrači nemaju tretman kakav zaslužuju jer ih se stavlja u drugu ili treću kategoriju. To nije u redu. Svaki igrač zaslužuje poštovanje - rekao je Kovač.

Ivan Perišić ovih bi dana i službeno trebao postati igrač Bayerna, no dio navijača bavarskog kluba nije baš zadovoljan novim pojačanjem. Dovođenje hrvatskog ofenzivca smatraju vatrogasnom mjerom nakon što je propao transfer Leroya Sanea iz Manchester Cityja.

Trener Bayerna Niko Kovač obrušio se na takva razmišljanja i poručio se Perišića ne poštuje dovoljno.

- Ta rasprava je promašena. Neki igrači nemaju tretman kakav zaslužuju jer ih se stavlja u drugu ili treću kategoriju. To nije u redu. Svaki igrač zaslužuje poštovanje - rekao je Kovač.

Bivši izbornik je i otkrio kada će Perišić i službeno postati njegov igrač.

- Prošao je na liječničkom, još je ostala papirologija i neki detalji - rekao je Kovač.

A Perišić je nakon liječničkog pregleda njemačkim novinarima poručio:

- Prošao sam liječnički i dat ću sve za Bayern.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar southman
southman
09:04 13.08.2019.

Osim Lewandowskog Bayern trenutno nema boljeg igrača od Perišića !

PI
pinkec
10:20 13.08.2019.

Bravo Niko! To nisu nikakvi Bayernovi navijači, to je ubačeno yugo-žutilo!

ST
staromlad
12:38 13.08.2019.

Ne znam tko je taj Sane, ali znam da Perišići igra za Hrvatsku reprezentaciju, koja je igrala finale SP-a, a on zabio gol za ulazak u to finale. Ne sjećam se kako je ono Njemačak završila...Da ne govorimo o naturaliziranim igračima u njihovoj reprezentaciji...Ali neka doći će nam još ti "navijači" na volje, recimo na sljedećem europskom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije