Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI IZ KLUBA

Kraj za Niku Kovača, više nije trener Bayerna!

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/5
03.11.2019.
u 21:04

- Igre naše momčadi su loše i bilo je vrijeme da poduzmemo neke korake - rekao je predsjednik Karl-Heinz Rummenigge.

Niko Kovač više nije trener Bayerna, objavio je bavarski klub na svojoj stranici.

- Igre naše momčadi su loše i bilo je vrijeme da poduzmemo neke korake - rekao je predsjednik Karl-Heinz Rummenigge i dodao:

- Uli Hoeneß i Hasan Salihamidžić i ja razgovarali smo Nikom i on nije više trener Bayerna. Žalimo zbog ovakvog razvoja događaja. Želim mu zahvaliti na svemu, posebno na dvostrukoj kruni prošle sezone.

Bayern je jučer doživio debakl na gostovanju kod Eintrachta (5:1), Kovačeva bivšeg kluba. Bavarci su nakon 10 kola na četvrtom mjestu Bundeslige sa 18 bodova.

- Znam kako ovaj posao funkcionira. Nisam naivan - odgovorio je Kovač kada su ga novinari nakon utakmice pitali o njegovoj budućnosti u Bayernu.

- Očekujem od naših igrača pozitivan impuls i apsolutnu želju za nastupom kako bismo postigli ciljeve ove sezoni - rekao je sportski direktor Hasan Salihamidžić nakon odluke o otkazu.

Niko je kao igrač boje njemačkog kluba branio od 2001. do 2003., a klupu Bayerna preuzeo je prošle sezone. Osvojio je dvostruku krunu, kup i prvenstvo, iako su ga konstantno pratile medijske kritike. Ove sezone Bavarci su loše ušli u sezonu što je presudilo Niki.

Kovač je u trenerskoj karijeri vodio hrvatsku reprezentaciju, a jako je uspješan bio i na klupi Eintrachta. Momčad iz Frankfurta vodio je dvije godine i time si osigurao transfer u Bayern.

Ključne riječi

Komentara 46

SL
Slavonskarakija
21:13 03.11.2019.

Niko, zelimo ti puno uspjeha u daljnjem radu, ali u drugom klubu. Bayern po mom sudu, jest obicno zmijsko leglo. Rummenigge je jedva docekao prvi kiks, i odmah letis. Trebao si ostati u Frankfurtu. Sve najbolje, alles gute.

BU
Burger
21:11 03.11.2019.

Sad je sigurno slavlje u redakciji VL-a.

VE
verakruz
21:18 03.11.2019.

Ne bojim se ja za Niku, on se dokazao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije