Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayern

Niko Kovač uveo nove metode na treningu, igrači su to teško prihvatili

Niko Kovač
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
29.04.2019.
u 23:19

Tri kola prije kraj prvenstva vodeći Bayern ima dva boda više od Borussije. Trener Niko Kovač nakon kiksa u Nürnbergu odlučio je postrožiti metode treninga

Nogometaši Bayerna propustili otići dortmundskoj Borussiji na četiri boda razlike. Naime, u posljednjoj utakmici 31. kola njemačke lige Bavarci u kod predzadnjeg Nürnberga igrali 1:1.

Vodeća momčad Bundeslige u sučevoj nadoknadila mogla je ostati i bez boda da je domaćin zabio iz kaznenog udarca. Tim Leibold je pogodio vratnicu.

Tri kola prije kraj prvenstva vodeći Bayern ima dva boda više od Borussije. Trener Niko Kovač nakon kiksa u Nürnbergu odlučio je postrožiti metode treninga.

'Trčali su sprinteve cijelom dužinom terena s jako kratkim pauzama. Trčali su punim gasom preko 15 metara tri puta naprijed-nazad. Igrači su teško prihvatili ovakav način treniranja, a nekima je žestok ritam teško pao', piše Bild uz seriju fotografija s Bayernovog treninga gdje su neki igrači izgledali vidno izmučeni.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?

Ključne riječi

Komentara 3

NI
NikoCro
08:33 30.04.2019.

To moze biti vise kazna nego li promjena nacina treniranja, jer su se opustili i mislili da ce tri boda doci na pladnju

IV
IvicaKerempuh
09:44 30.04.2019.

Kak su dečki jadni i napašteni. Imaju 2-3 miliona € godišnje pa im teško pada malo trćati.

SS
ssssssssss
09:17 30.04.2019.

BVB Dortmund ce biti prvak njemacke . Adio fc holywood

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije