Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Niko Kovač sljedeće sezone daje priliku - Nelsonu Mandeli

Niko Kovač
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
23.06.2017.
u 15:05

Mladi Kamerunac, koji se zove kao i bivši južnoafrički predsjednik, u Njemačku je s 13 godina došao iz Barcelone. Bio je godinu dana u Hoffenheimu, a onda se preselio u Frankfurt

Niko Kovač, šef stručnog stožera Eintrachta iz Frankfurta, slaže momčad za novu sezonu. Hrvatski trener prvom je sastavu priključio kamerunskog napadača Nelsona Mandelu (18).

Mladi Kamerunac, koji se zove kao i bivši južnoafrički predsjednik, u Njemačku je s 13 godina došao iz Barcelone. Bio je godinu dana u Hoffenheimu, a onda se preselio u Frankfurt.

Nelson Mandela je u 14 utakmica juniorske momčadi Eintrachta zabio osam pogodaka. Njemački mediji ističu kako je Kamerunac veliki talent, a hrvatski trener na njega ozbiljno računa sljedeće sezone.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije