Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI IZBORNIK

Niko Kovač opisao kako se osjeća zaražen koronom i kako provodi dane

AS Monaco, New Football Coach Niko Kovac
Foto: Mandoga Media/DPA/PIXSELL
1/8
09.09.2020.
u 11:30

– Flick je bio moja ideja. Predložio sam to svojem bratu Robertu i Uliju Hoenessu. Uli je imao istu ideju i ubrzo je postignut dogovor – rekao je Kovač pa se osvrnuo na usporedbe s Flickom.

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač nedavno se zarazio koronavirusom. Stoga se izbornik Monaca nalazi u dvotjednoj izolaciji, a za Sport Bild je progovorio o svom zdravstvenom stanju.

– Osjećam se dobro i nemam simptome – rekao je Kovač koji je brata Roberta zadužio da vodi treninge.

– Zajedno se dogovaramo oko treninga. Sve se snima pa sve mogu gledati u hotelskoj sobi.

Zatim se osvrnuo na svoj bivši klub Bayern koji je s novim trenerom Hansom Flickom postao prvak Europe.

– Flick je bio moja ideja. Predložio sam to svojem bratu Robertu i Uliju Hoenessu. Uli je imao istu ideju i ubrzo je postignut dogovor – rekao je Kovač pa se osvrnuo na usporedbe s Flickom.

– Od toga ne možemo pobjeći, uvijek će biti usporedbi. Hansi je napravio vrhunski posao. Njegov potpis stoji na načinu na koji je momčad igrala. Nije mnogo ljudi uspjelo osvojiti trostruku krunu osim možda na Play Stationu. Ne zavidim mu.

Niko je dobio i bonus zbog osvajanja Lige prvaka jer je njegov ugovor s Bayernom raskinut tek 31. ožujka.

– Ne trčim za novcem i svi koji me poznaju to znaju. Možda je momčadi tada trebao novi impuls. Bio sam razočaran, ali to je život. Padneš mnogo puta, ali moraš ustati.

Ključne riječi

Komentara 1

BA
babovac
12:09 09.09.2020.

Naravno da se osjećaš dobro, detektirana je prisutnost virusa prehlade kao i kod 90 posto drugih koji nemaju simptome ili se razviju u vrlo blage. Onih 6 ranijih mutacija koronavirusa otkako se već godinama prate su okarakterizirane kao 5 puta slabije od gripe, ne vidim da je i ovaj put drukčije i da nema plandemije ne bi ni znali što se događa. Stopa zaraženisti 0,3 posto, a smrtnost manja nego proteklih godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije