Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER EINTRACHTA

Niko Kovač ne želi Hrvata: Bio mu je ljubimac, a sada ga je otpisao

Niko Kovač
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
06.06.2017.
u 11:50

23-godišnji napadač ukupno je odigrao 28 utakmica i zabio tri gola od čega jedan u finalu Kupa Njemačke u kojem je Eintracht ostao bez naslova.

Eintracht neće otkupiti ugovor napadača Ante Rebića čija je avantura u Frankfurtu tako završila. Niko Kovač na početku sezone doveo je hrvatskog napadača na posudbu iz Fiorentine uz mogućnost otkupa ugovora za 3,2 milijuna eura. No, Eintracht neće iskoristiti tu opciju.

23-godišnji napadač ukupno je odigrao 28 utakmica i zabio tri gola od čega jedan u finalu Kupa Njemačke u kojem je Eintracht ostao bez naslova. To očito nije bilo dovoljno da impresionira svoje poslodavce i Kovača čiji je miljenik još iz hrvatske reprezentacije. No, njemački mediji pišu da bi 23-godišnji napadač mogao ostati u Bundesligi jer su za njega zainteresirani Werder i Hannover.

A Niko Kovač po svemu sudeći ostaje u Eintrachtu. Postojala je mogućnost da preuzme Borussiju Dortmund, no žuti su blizu dogovora s trenerom Ajaxa Peterom Boszom.

- Niko mi se sviđa jer se želi razvijati kao trener. Rezultati mu nisu uvijek išli na ruku, ali on se borio - rekao je sportski direktor Eintrachta Fredi Bobic.

Komentara 2

TO
Tomi
12:59 06.06.2017.

Skuzio je Niko da Rebic ima potencijala ali da je petarda u glavi

TO
Tomi
15:27 06.06.2017.

Jedino ga moze jos spasit sto ima 23god pa mozda sazrije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije