Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI U BAYERNU

Niko Kovač komentirao nezadovoljstvo igrača, neće mu se svidjeti što je rekao

Niko Kovač i Jürgen Klopp
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
28.02.2019.
u 20:35

Bayern se trenutačno nalazi na drugom mjestu Bundeslige sa 51 bodom, tri manje od lidera Borussije Dortmund, dok Borussija iz Moenchengladbacha ima 43 boda

Trener njemačkog nogometnog velikana Bayerna Niko Kovač kritizirao je brazilskog nogometaša Rafinhu koji se javno požalio zbog male minutaže u redovima bavarskog kluba.

"Nitko se ne smije postaviti ispred kluba i igrača niti tako biti kritički nastrojen prema treneru," kazao je bivši izbornik hrvatske reprezentacije.

"Rafinha se ispričao i problem je riješen. Takve stvari ne bi se trebale događati na taj način," dodao je Kovač njemačkim medijima.

Brazilac nije igrao od 2. veljače i utakmice u kojoj je Bayern poražen od Bayer Leverkusena i zbog toga je javno izrazio nezadovoljstvo.

Kovač nije želio govoriti o statusu Thomasa Mullera koji je izgubio mjesto u početnoj postavi njemačkog prvaka.

"Govorit ću samo o igračima koji su igrali. Svi ostali će biti u fokusu kada će igrati," naglasio je Kovač.

Rafinha bi mogao nastupiti u subotu protiv Borussije Moenchengladbach jer je David Alaba otpao zbog ozljede.

Bayern se trenutačno nalazi na drugom mjestu Bundeslige s 51 bodom, tri manje od lidera Borussije Dortmund, dok Borussija iz Moenchengladbacha ima 43 boda.

>> Pogledajte tko su najplaćeniji nogometaši svijeta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije